Hamilelikte kahverengi lekelenmeler???

kelebek_k

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
10
1
36
Antalya
Arkadaşlar 2. bebeğime 12 haftalık hamileyim. ilk hamileliğimde böyle bir sorun yaşamamıştım. Bunda 5. haftada kanama olmuştu. Çok sürmedi. 3 hafta ilaca devam ettim. Doktor ilacı bıraktırdı. Ama hala kahverengi lekelenmelerim cok az da olsa devam ediyor. Daha çok akıntı halinde değilde normal sümüksü akıntımız yarı şeffaf yarı kahverengi şeklinde geliyor. Bazen de tamamen kahverengi oluyor. Doktorum ilk başta kadınlarda zamanla yaş, hormonlar etkisi ile rahmin yapısal olarak biraz büyüyebildiğini ve bende bu durumun olduğunu söyledi. rahim normalden büyük olduğu için kese rahmin bir tarafına yerleşiyor ama rahmin diğer tarafı boş olduğu için rahimin o tarafı keseyi göremiyor ve o bölgeden kanama gerçekleşiyor dedi. Kese 3 ayın sonunda rahmi tamamen kaplayacak ve lekelenmeler sona erecek dedi. Bunun hiçbir sorun oluşturmayacağını söyledi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?? lekelenmeler gerçekten 3 ayın sonunda geçiyor mu. Bazen tamam diyorum, bazen de çok tedirgin oluyorum. Lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız??

arkadaşlar hiç bu lekelenmelerle karşılaşan yok mu?? Başlangıca göre çok azaldı Allah'a şükür ama hala da oluyor. 3 aydan sonra devam edenler ne kadar sürdü acaba??

Yaşamadım ama kahverengi den korkmayın kirmizidan korkun diyorlar. 12. Hafta 3. Ay bitmiş oluyor değil mi ? Geçer inşallah

benim yaklaşık 10 gün süren az az kahverengi lekelenmem oldu ve bitti, doktor yoğunlaşırsa gel iğne yapılır demişti, birkaç gün sonraki kontrolde doktora hatırlattım ve progestan verdi onu kullanıyordum 1 kutu bitti, tekrar almadım yarın kontrolüm var devam et derse kullanmaya devam edeceğim.

ZINLAYAPAY 13. hafta da 3 ay doluyor gün hesabına göre inşallah geçer kırmızı değil ama bu kadar uzayınca çok tedirgin oluyorum. Bir de daha uzun sürenler oluyormuş diye duydum acaba karşılaşan var mı diye yazdım. çok teşekkür ederim. Mihrez ben de 3 hafta kullandım o ilaçtan ayrıca 3 tane de iğne yapıldı belli aralıklarla. sonra doktor bunlara artık gerek yok diye bıraktırdı. inşallah geçer senin de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…