• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Kahverengi Leke

Benimde ilk 3 ay kahverengi lekelenmelerim oluyodu, haftada 1-2 defa. 12.ci haftayi doldurunca kesildi. Kahverengi olunca cok korkulcak birsey yok demisti benim doktorum, yinede kendi doktorunuza sormanizi tavsiye ederim

Merhaba yeni üyeyim başlığı görünce ilgimi çekti benimde başlarda kahverengi lekelenmelerim olmuştu dr progestan verdi sabah aksam ve 3 günde 1 progestan iğne oldum ardından kesildi yaklasik 2 haftadır yok. İğne durumu bitti ama sabah akşam ilacımı içiyorum. 11+2 haftalık hamileyim bu arada

Bende 3 kere gittim doktora bana da progeston içeren vajinal jel verdi . Ama kan gibi değil zaten benm sadece kahverengi pürtüklü bişey. Ama az oluyor. İlaçtan sonra tekrar gittim. Normal dedi. Yarın sabah tekrar gidicem .

Kendi doktorumdan hariç birde acile gittim ordaki doktorda bunun normal olabileceğini söylemediler mi dedi. Dedm soylemediler. Sonra kendi doktoruma tekrar gidince. Oda normal dedi 🤷 acaba diyorum bende hiç yerleşme kanaması gibi bişey olmadı. Öyle bi kanama olup acaba ilacı yaptigimdami dışarı atıyor anlamadim

İhmal etme benimde lekelenmeler olmuştu Protestan kullandım sonuç hüsran bebeğimin kalp atışını duyamadım
Yok ihmal etmedim.progestan içeren jel kullaniodm 2 haftadır. Sonra geçen pazartesi çok kötü kanamam oldu. Ama bebek iyi Allah'a şükür . Kesenin yan tarafında kan birikmis. Şimdi hastanede yatiyorum

Back
X