- Konu Sahibi Melekadennnn
Merhaba Bayanlar , hamileyken kahverengi lekenlenmesi olan var mı hic ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim. Malesef 2 haftadir ara ara leke geliyor. ne zamana kadar sürecek bilmiyorum. Umarim sıkıntisiz atlatirim bugunleriMerhaba Bayanlar , hamileyken kahverengi lekenlenmesi olan var mı hic ?
2 haftadır leke geliyor demişsiniz doktora görünmediniz mi?Merhaba canim. Malesef 2 haftadir ara ara leke geliyor. ne zamana kadar sürecek bilmiyorum. Umarim sıkıntisiz atlatirim bugunleri
Gittim canim. Progestan verdi. Kullaniyorum dinlendigim zamanlarda cok iyi. Biraz hareketlenince tekrar görmeye basliyorum. Dr um cok fazla kanaman olursa gel dedi. Yarin tekrar gidecegim. Bakalim2 haftadır leke geliyor demişsiniz doktora görünmediniz mi?
İnşallah sorun çıkmaz bol bol dinlenin kalkmamaya çalışın yerinizdenGittim canim. Progestan verdi. Kullaniyorum dinlendigim zamanlarda cok iyi. Biraz hareketlenince tekrar görmeye basliyorum. Dr um cok fazla kanaman olursa gel dedi. Yarin tekrar gidecegim. Bakalim
Insallah canim. Dinlenmeye calisiyorum. Insallah tez vakitte hayirlisiyla gecerİnşallah sorun çıkmaz bol bol dinlenin kalkmamaya çalışın yerinizden
3 ayını tamamlayana kadar kahverengi geldi arada pembeye döndü 2 hamileliğimdede aynıydıMerhaba Bayanlar , hamileyken kahverengi lekenlenmesi olan var mı hic ?
Şükür inşallah bizde atlatırız bugünleri3 ayını tamamlayana kadar kahverengi geldi arada pembeye döndü 2 hamileliğimdede aynıydı
inşallah rahat ol dr.b, sıkıntı görmüyorsa bol dinlen bırak ev dağınık kalsın :))geçiyo bu günlerŞükür inşallah bizde atlatırız bugünleri
İnşallah canimŞükür inşallah bizde atlatırız bugünleri
Zaten annemde duruyorum. Yemek bile hazırlamiyorum. Suyuma kdr getiriyor Allah Razı olsun.inşallah rahat ol dr.b, sıkıntı görmüyorsa bol dinlen bırak ev dağınık kalsın :))geçiyo bu günler
anne dünyadaki en büyük nimet rabbım ömür versin tüm annelere ne yazıkki bu konuda şansısızm en kötü günlerimi heptek atlattımZaten annemde duruyorum. Yemek bile hazırlamiyorum. Suyuma kdr getiriyor Allah Razı olsun.
İhmal etme benimde lekelenmeler olmuştu Protestan kullandım sonuç hüsran bebeğimin kalp atışını duyamadımGittim canim. Progestan verdi. Kullaniyorum dinlendigim zamanlarda cok iyi. Biraz hareketlenince tekrar görmeye basliyorum. Dr um cok fazla kanaman olursa gel dedi. Yarin tekrar gidecegim. Bakalim
Yok ihmal etmedim.progestan içeren jel kullaniodm 2 haftadır. Sonra geçen pazartesi çok kötü kanamam oldu. Ama bebek iyi Allah'a şükür . Kesenin yan tarafında kan birikmis. Şimdi hastanede yatiyorumİhmal etme benimde lekelenmeler olmuştu Protestan kullandım sonuç hüsran bebeğimin kalp atışını duyamadım