• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kahverengı akıntı

Nurccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
52
11
38
29
merhabalar 6 haftalık hanıleyımılk kese gozukmedı pzar günü benden kahverengı sugeldı pazartesı doktora gıttık kese vardı bu sefer bebek YÖK dedı ıkı hafta sonra gel dedı ve dün hıc dınlenmedım bu sefer fazla bır sekılde kahverengı akıntı geldı parçalı acaba bu sıkıntı olurmu bobrek yetmezlıgım mevcut

merhabalar 6 haftalık hanıleyımılk kese gozukmedı pzar günü benden kahverengı sugeldı pazartesı doktora gıttık kese vardı bu sefer bebek YÖK dedı ıkı hafta sonra gel dedı ve dün hıc dınlenmedım bu sefer fazla bır sekılde kahverengı akıntı geldı parçalı acaba bu sıkıntı olurmu bobrek yetmezlıgım mevcut
Dr tekrar gidin ve dinlenin kesinlikle yormayın kendinizi ev temizlik vs vs sizden ve bebeginizden daha kıymetli değil

Soyledım dün doktora fakat kırmızı olursa hemen gel dedı olmazsa 2 hafta sonra dedı

kahverengi akıntı dümdüz yatmanızı gerektiren bişey, bu şuanda risk olduğunu gösterir. kırmızı kanama yok şuan sonuçta. bol istirahatla atlatılabilir bence. yine de doktor kontrolunde olun

Doktora gıttım lese suan kucuk dedı. Bebek gözükmez dedı kanama ıcınde herhangı bır sıkıntı YÖK dedı kese yerınde suan dıyıp 1 hafta sonra cagırdı evet yatmam gerekıyor cunku dunde dınlenmedım gece gene az geldı

Doktora gıttım lese suan kucuk dedı. Bebek gözükmez dedı kanama ıcınde herhangı bır sıkıntı YÖK dedı kese yerınde suan dıyıp 1 hafta sonra cagırdı evet yatmam gerekıyor cunku dunde dınlenmedım gece gene az geldı
aman ha yatın, ben Ağustos ayında kalbi atan bebeğimi düşürdüm. Psikolojisi çok kötü. Bunlara sebebiyet vermeden yatın. Bırakın ev pislensin bırakın eşiniz çocuğunuz dışardan yesin ama yatın

iyide neden dinlenmiyorsun
bebeği kaybetmemek için yatmak zorundasın

aman ha yatın, ben Ağustos ayında kalbi atan bebeğimi düşürdüm. Psikolojisi çok kötü. Bunlara sebebiyet vermeden yatın. Bırakın ev pislensin bırakın eşiniz çocuğunuz dışardan yesin ama yatın
Oyle yapıyorum zaten sadece kendı ogunlerımı yapıyorum kalkıp esım gelınce kendı yapıyor yemek

Suanda yatıyorum hep ama akıntının sebebını merak edıyorum sadece neden acaba

her bunye farkli

dünya üzerinde her hamılelıği allahu teala birbirinden farklı yaratmış ,

o yüzden dikkat et dinlen ve bol bol dua et ömrü varsa sana tutunur inşallahhh:dua:

Back