• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Kahverengi Akıntı neden olur ?

zehroskrmn

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2020
182
85
13
33
Merhaba kızlar 5 haftalık hamileyim dün ve bugün azar azar koyu kahverengi akıntı geldi sebebini bilen var mı ? Midem zaten çok bulanıyor bi haftadır .

Merhaba kızlar 5 haftalık hamileyim dün ve bugün azar azar koyu kahverengi akıntı geldi sebebini bilen var mı ? Midem zaten çok bulanıyor bi haftadır .
Keseyi görmüş müydünüz? Doktora başvurun vakit kaybetmeden iyi bir şey değil kahve akıntı

Cnm lekelenmeler için Dr a gitmelisin yerleşme de olabilir düşük riski de olabilir hiç vakit kaybetme

Pembe veya yoğun bi kanama yoksa düşük değildir bence. Kahve akıntı eski kan demek ama keseyi görmediysen dış gebeliğe de işaret eder. Muayene olmalısın

Canım seni korkutmak istemem ama bu kahverengi düşük tehlikesidir. Yengemde şu anda 2 aylık hamile onunda 5.haftalarda başladı böyle dediğin gibi oda hemen özele gitti bebeğin etrafı kan dolmuş düşük tehlikesi varmış ilaç iğne hatta serum da verdiler kullandı 5.ayına kadarda kullanıcak çünkü ilacı kestikten sonra yine lekelenme başladı o yüzden 5.aya kadar kullanmak zorunda. Bence hemen Bi özele git. Hatta devlete gitme çünkü devlet hastanesi yengeme demişti sen ne yaparsanda o bebek düşücek ama o sürekli özele gitti şimdi çok şükür 2 aylık oldu. Hemen gitmelisin.

Canım kötü birsey söyleyip moralini bozmak istemem ama kahverengi ve çamur lekelenme bende sonrasında kanama ve düşüğe sebep olmuştu bir an önce doktorunla iletişime geçip muayene olmanı öneririm

Canım seni korkutmak istemem ama bu kahverengi düşük tehlikesidir. Yengemde şu anda 2 aylık hamile onunda 5.haftalarda başladı böyle dediğin gibi oda hemen özele gitti bebeğin etrafı kan dolmuş düşük tehlikesi varmış ilaç iğne hatta serum da verdiler kullandı 5.ayına kadarda kullanıcak çünkü ilacı kestikten sonra yine lekelenme başladı o yüzden 5.aya kadar kullanmak zorunda. Bence hemen Bi özele git. Hatta devlete gitme çünkü devlet hastanesi yengeme demişti sen ne yaparsanda o bebek düşücek ama o sürekli özele gitti şimdi çok şükür 2 aylık oldu. Hemen gitmelisin.
Ya bu sürekli gelmedi ama dün çok az gelmiş. Bugünde öyle öyle yoğun değil ciddi mi acaba o yüzden emin olamadım kan değil çünkü koyu kahve

Ya bu sürekli gelmedi ama dün çok az gelmiş. Bugünde öyle öyle yoğun değil ciddi mi acaba o yüzden emin olamadım kan değil çünkü koyu kahve
Evet yengeminde yoğun değildi çok az Bi şekilde geliyormuş onunda koyu kahveydi. İmkanın varsa hemen Bi doktora görün

Korkuyorum bazıları normal diyor bazıları ciddi diyor
Gecen yani 2 gun once benimde oyle oldu hemen gittim progestan verdi elhamdulillah durdu ama benimki yorgunlktan olmustu canim doktor kirmizi pembe pihtili adet kanamasi gibi yogun olmadigi surece korkacak birsey yok dedi kahve akinti leke normal dedi bende cok endiselendim dusukmu diye ama degildi sende git istersen progestan verir durur korkma dahada strese sokma kendini

Geçen hafta gittim canım kese göründü akıntı da sürekli gelen bişe değildi dün akşam bi kez oldu bugünde oldu anlamadım
Anladım canım düşük ihtimali olabilir Allah korusun bir an önce doktora git böyle durumlarda progestan falan veriyorlar önemsiz bişey de olabilir ama riske atma

Benim de kahverengi akıntım oldu 5 6 haftalıkken 1 hafta sürdü yerleşmedir diye bekledim ama 1 hafta olunca korktum gittim doktora düşük riskim varmış iğne yaptılar progestan verdiler ve cinsel ilişkiye girmememi sürekli yatmamı istediler çok dikkat ediyorum. Bence hiç vakit kaybetme hemen hastaneye git yaşayan birisi olarak söylüyorum.

Benim de kahverengi akıntım oldu 5 6 haftalıkken 1 hafta sürdü yerleşmedir diye bekledim ama 1 hafta olunca korktum gittim doktora düşük riskim varmış iğne yaptılar progestan verdiler ve cinsel ilişkiye girmememi sürekli yatmamı istediler çok dikkat ediyorum. Bence hiç vakit kaybetme hemen hastaneye git yaşayan birisi olarak söylüyorum.
bende gittim aynılarını söyledi senin durumun ne cnm şimdi

Back