Hamilelikte kahve içilir mi

Türk kahvesi içebilirsiniz 1 fincan.
Nescafe falan bilemiyorum, hiç sevmediğim için içmiyorum zaten ama . Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum ben zararı yok

Çalışırken içmek zorunda kaldım.seviyordum ama bebegim minik bir bebekti.fakat minikligi genetik mı yoksa kahvenin etkisi var mı bilmiyorum

Kahvenin etkisiyle olduğunu sanmıyorum, eminim farklı etkenler vardır şuan nasıl bebeginiz
Bebegin tüp bebekti doğurama kadar çalıştım. Doğum iznine 2 gün kala sezeryan ile doğdu.kemikleri ince idi şimdi daha iyi ama yürümesi oturması bir parça geç oldu.tabi yürüteç in etkisi de var.bence kahve icseniz de haşlanmış yumurtayı yemeye devam etmek lazım
. Ben kahve içip haftasonu hariç haşlanmış yumurta yiyemedim.bebegim benim burun b12 ve folik aşırını çekmişti

Ben maalesef ilk üç ay folikasit kullanmadım hamilelikten dolayı yumurta ve tavuk yiyemiyorum tıkınıyorum umarım sorun olmaz

Hanımlar 3 ay hiç kahve içmedim ama şuan aşırı canım istiyor 3 aydan sonra kahve içmemin zararı olur mu ?

Caninin cektigi seyleri esirgeme canim. Nefsini doyurmak icin ic. Ama her gun icersen erken doguma ve bebekte kilo dususune sebep olabiliyor. Doktorum pek onermiyorum canin cok cektigi zamanlar ic bence dedi. Ben de ayda bir iciyorum. Ve amann ben iciyodum hicbir sey olmadi diyenlere bakma. Cocukta hiperaktiviteye bile sebep olabilirmis. Bana aman ben sigara ictim de bir sey olmadi diyen bile oldu. Iyi halt ettiniz demek istedim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…