- 6 Şubat 2020
- 55
- -24
- 33
- Konu Sahibi Nazlicannars
Hanımlar 3 ay hiç kahve içmedim ama şuan aşırı canım istiyor 3 aydan sonra kahve içmemin zararı olur mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de nescafe istiyor canım bir fincandan zarar gelmez heraldeTürk kahvesi içebilirsiniz 1 fincan.
Nescafe falan bilemiyorum, hiç sevmediğim için içmiyorum zaten ama . Günde 1 fincan türk kahvesi içiyorum ben zararı yok
Kahvenin etkisiyle olduğunu sanmıyorum, eminim farklı etkenler vardır şuan nasıl bebeginizÇalışırken içmek zorunda kaldım.seviyordum ama bebegim minik bir bebekti.fakat minikligi genetik mı yoksa kahvenin etkisi var mı bilmiyorum
Bebegin tüp bebekti doğurama kadar çalıştım. Doğum iznine 2 gün kala sezeryan ile doğdu.kemikleri ince idi şimdi daha iyi ama yürümesi oturması bir parça geç oldu.tabi yürüteç in etkisi de var.bence kahve icseniz de haşlanmış yumurtayı yemeye devam etmek lazımKahvenin etkisiyle olduğunu sanmıyorum, eminim farklı etkenler vardır şuan nasıl bebeginiz
Ben maalesef ilk üç ay folikasit kullanmadım hamilelikten dolayı yumurta ve tavuk yiyemiyorum tıkınıyorum umarım sorun olmazBebegin tüp bebekti doğurama kadar çalıştım. Doğum iznine 2 gün kala sezeryan ile doğdu.kemikleri ince idi şimdi daha iyi ama yürümesi oturması bir parça geç oldu.tabi yürüteç in etkisi de var.bence kahve icseniz de haşlanmış yumurtayı yemeye devam etmek lazım
. Ben kahve içip haftasonu hariç haşlanmış yumurta yiyemedim.bebegim benim burun b12 ve folik aşırını çekmişti
Şimdiden sonra doktora danış kullan çünkü yumurtadaki vitminlerin hepsini çekiyor vucudındanBen maalesef ilk üç ay folikasit kullanmadım hamilelikten dolayı yumurta ve tavuk yiyemiyorum tıkınıyorum umarım sorun olmaz
Hanımlar 3 ay hiç kahve içmedim ama şuan aşırı canım istiyor 3 aydan sonra kahve içmemin zararı olur mu ?