• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte kahva rengi leke acil! yardım

elzem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
464
33
68
selam ben 7 hafdalık hamileyim dün ultrasyona girdim bebeğimi gördüm çok mutluyum.
ama bugun tam banyoya girecekken camasırımda baya bi kahverengi leke gördüm
çok korktum
doktora gitmeme gerek varmı?
çok korkuyorum bebeğimi çok istiyorum.
aynı durumu yaşayan varmı?
yoksa normal birşeyde benmı abartıyorum

canım aynı şeyi bu gün bende yaşadım bende tedirginim ve devam edecekmi diye bekliyorum benimki açık kahverengi idi ama kalp sesini duyduysan korkma inş. birşey olmaz ben daha dr. gidemedim...

canım aynı şeyi bu gün bende yaşadım bende tedirginim ve devam edecekmi diye bekliyorum benimki açık kahverengi idi ama kalp sesini duyduysan korkma inş. birşey olmaz ben daha dr. gidemedim...

evet kalp atışını gösterdi doktor ama bu leke cok moralımı bozdu :(

bende cuma günü yaşadım aynı şeyi o panikle doktorumu aradım düşük mü yapıyorum diye.hemen çağırdı.çok şükür bişey olmamış bebeğe.muayene etti.iğne vurdurdu.rahim ağzından gelmiş olabilir dedi.iki gündür neredeyse hep yatıyorum

selam ben 7 hafdalık hamileyim dün ultrasyona girdim bebeğimi gördüm çok mutluyum.
çok korktum

canım çoğu hamilelikte görülüyor bu tür lekelenmeler, bence doktoruna gitmelisin, muayene olmadan bişey diyemeyiz sana, benimde başıma gelmişti progestan a başlayıp iğne yemiştim 1 hafta da istirahat vermişti doktor.

evet kalp atışını gösterdi doktor ama bu leke cok moralımı bozdu :(

elzemcim merhaba beni tanımışsındır umarım aynı sorun bendede oldu geçen hafta perşembe hastaneye gittim doktor kanama gibi birşey göremedi biraz özel olacak ama size yardımcı olmak için yazıyorum kızlar eşinizle ilişkiye girdikten sonra olduysa normal ama bir kaçgün daha devam eddrse doktora gidin doktorun düşük iğnesi vurması için kanamayı görmesi lazım ultrasonda o yüzden korkmayın eşinizşle ilişkiye sık giriyorsanız bırakın bir süre ben öyle yaptım ve şuan bebeşimde bende çok iyiyiz sende korkma tmm mıı devam ederde git canım panikleme
kızlar sizdeeee:)

çok korktum

anlattığına göre yerleşme kanaması olabilir. lekenin rengi açılınca ve fazlalaşınca dikkatli olmak lazım.

hımm anladım canım neyse ya çok şükür önemli bir şey yok gözümüz aydın benimde geçti ya ama doktor ondan olduğunu söylemedi bana her kişiye göre değişiyor mu ki neyse artık
hamilelik nasıl gidiyo elzem ne hissediyorsun kız mıı yoksa erkek mii:)

çok korktum

canım öncelikle korkma bende 7 gün önce kurtaj oldum boş gebelik nedeni ile kahve rengi akıntı ile başladı sonrada zaman zaman kırmızıya döndü ama ben kalp atışı falan duyamamaıştım boş gebelikti çünkü korkma sakın ama yinede ihmal etme hemen doktoruna başvur o gerekeni yapacaktır.

çok korktum

canim bende ayni seyi yasadim 5 haftalikken oldu suan 6 haftaligim 3 gün sonra gecti insallah seninde gecer doktor normal dedi ama dikkat et dinlen dedi insallah seninde hemen gecer sen yinede bir doktora gitsen daha iyi olur canim sag salim alirsin insallah kucagina bebisini..

Back