Hamilelikte kabızlık ve ıkınma

Atanamayankomedyen

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2024
186
193
18
Merhabalar kızlar 12+3 haftalık hamileyim afedersiniz kabız oldum ve biraz zorladım galiba vajinadan kan geldi daha doğrusu lekelenme oldu açık pembe daha önce de böyle bir şey oldu doktora gittik hemen bir sıkıntı yoktu şimdi yine olunca korktum yarın randevum var ama içim hiç rahat değil böyle bir şey yaşayan var mı ?

Merhabalar kızlar 12+3 haftalık hamileyim afedersiniz kabız oldum ve biraz zorladım galiba vajinadan kan geldi daha doğrusu lekelenme oldu açık pembe daha önce de böyle bir şey oldu doktora gittik hemen bir sıkıntı yoktu şimdi yine olunca korktum yarın randevum var ama içim hiç rahat değil böyle bir şey yaşayan var mı ?
Vallahi hiç öyle bişey yaşamadım ama senin kabız olmamaya çalışman lazım bol bol su tüket mümkün olduğunca hafif beslen yeşillik ye

Aynı şeyi defalarca kez yaşadım malesef kabız olmamaya dikkat et

Vajinadan olduğundan emin misin hemoroid değil dimi, kanama alanın yoksa, sağlıklı gebelikse problem değil de, kanama alanı varsa zorlamamakta fayda var, kabız için çözüm bulmaya çalış gebelik boyunca kabızlık başa bela olur 🤦🏻‍♀️

Vajinadan olduğundan emin misin hemoroid değil dimi, kanama alanın yoksa, sağlıklı gebelikse problem değil de, kanama alanı varsa zorlamamakta fayda var, kabız için çözüm bulmaya çalış gebelik boyunca kabızlık başa bela olur 🤦🏻‍♀️
Evet vajinadan daha önce de öyle bir durum yaşadım kanama alanı vs yok dedi doktor lekelenme şeklinde oldu sonra kesildi hemen bugün randevum var bakalım

Sağlıklı bir gebelikse bir şey olmaz ama siz kabız olmamaya bakın, gebeliğin ilerkeyen zamanları yaza gelecek o zaman daha sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bol su ve lifli gıda tüketin.

Back
X