Duphalac şurupKızlar hamilelikte kabızlık için neler yaptınız vallahi yıldım artık
Galiba öyle ya neler yapmadım kiValla denemediğim şey kalmadı, o ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor öyle değişik bir şey.
Hamilelikte kullanılır mı bu ilaçlarDuphalac şurup
Anestol pomad krem
Procto-glyvenol krem
Zeytinyağı
Bol su
Bol yeşillik
Kayısı erik kurusunu kaynatıp içtim
Emzirme döneminde bende yırtık oldu kadın doğum doktorum ve genel cerrah verdi kabızlık ve yırtık için. Hala çekiyorum
Doktoruna söyle kan ilacı falan yapıyor hormonlar da sindirim sistemini bozuyor bebekle zaten yavaşlıyor. Değiştirsin ilacı veya şurup yazsın
Freya’nın yazdıklarını deneyin tabi ki herkeste aynı olmaz. Mesela duphalac milleti uçururken bana sadece boş boş gaz yaptı o kadar. Belki size faydası olurGaliba öyle ya neler yapmadım ki
Ben onu hamilelikten önce kullandım dediğin gibi yaptı beni deFreya’nın yazdıklarını deneyin tabi ki herkeste aynı olmaz. Mesela duphalac milleti uçururken bana sadece boş boş gaz yaptı o kadar. Belki size faydası olur
Emzirirken kullanıyor, duphalac şurup hamilelikte de kullanılıyordu doktorum vermişti.Hamilelikte kullanılır mı bu ilaçlar
Bamya mevsimi çok iyi gelir seviyorsanız. Kırmızı pancar turşusu. Boı bol su ve sulu yemekler. Ev yapımı yoğurt ve kefir. Kuru incir ve kaysı. Karpuz ve kavunKızlar hamilelikte kabızlık için neler yaptınız vallahi yıldım artık
Yine o ayarda daha etkili olduğunu söyledikleri bi ilaç denedim, millet hastanelik falan olmuş yani o derece ama bende tık yok.Ben onu hamilelikten önce kullandım dediğin gibi yaptı beni de
Az önce bi konuda gördüm bamya yemiş yarım saat sonra da süt içmiş çok iyi gelmiş arkadaşa.Bamya mevsimi çok iyi gelir seviyorsanız. Kırmızı pancar turşusu. Boş boş su ve sulu yemekler. Ev yapımı yoğurt ve kefir. Kuru incir ve kaysı.
Kuzum ya ilk günler ben de öyle idim 1 hafta gaz yaptı. Sonra düzeldi. Gaz çıkarken bile acı çekiyordum ben tuvalet korkulu rüyamdıFreya’nın yazdıklarını deneyin tabi ki herkeste aynı olmaz. Mesela duphalac milleti uçururken bana sadece boş boş gaz yaptı o kadar. Belki size faydası olur
gerçekten canımın hiç bu kadar acıdığını hatırlamıyorum resmen yemek yemekten kaçıyorum benKuzum ya ilk günler ben de öyle idim 1 hafta gaz yaptı. Sonra düzeldi. Gaz çıkarken bile acı çekiyordum ben tuvalet korkulu rüyamdı
Vallahi çok zor anlıyorum çare bulamadım henüz ben ama çok şükür gene iyiyim. Kanama falan yok artık, en ufak kabızlık belirtisinde şurup krem kayısı erik başlıyorumgerçekten canımın hiç bu kadar acıdığını hatırlamıyorum resmen yemek yemekten kaçıyorum ben
Ben de çok kabızlık çektim. Bana en iyi gelenler bunlardı. Süt içince benim bağırsaklarım bozuluyor. O yüzden tavsiye edemem bilmediğimden çünkü kabız olan da duydum ishal olanda. Beni gaza boğup ishal ediyor ama öyle böyle bir ishal değil aşırı gürüldütü ve etrafa yayan cinsindenAz önce bi konuda gördüm bamya yemiş yarım saat sonra da süt içmiş çok iyi gelmiş arkadaşa.
Bende zannediyorum ki hamilelikten sonra düzeliyor, asıl film Doğumla başlıyor sanırımVallahi çok zor anlıyorum çare bulamadım henüz ben ama çok şükür gene iyiyim. Kanama falan yok artık, en ufak kabızlık belirtisinde şurup krem kayısı erik başlıyorum
Haahahss şöyle gürül gürül hikayem olmadı benim yaBen de çok kabızlık çektim. Bana en iyi gelenler bunlardı. Süt içince benim bağırsaklarım bozuluyor. O yüzden tavsiye edemem bilmediğimden çünkü kabız olan da duydum ishal olanda. Beni gaza boğup ishal ediyor ama öyle böyle bir ishal değil aşırı gürüldütü ve etrafa yayan cinsinden
Aaa valla kabızlığı üzerine iyi gidiyorda normal zaman için aynı şeyi diyemeyeceğimHaahahss şöyle gürül gürül hikayem olmadı benim ya
Ben onu denedim, iki kere içtim tık yok. Bu millet nasıl ilk kullanmada ishal oluyor yaKızlar benimde 2. Hamilelik gebelik şekerinden dolayı diyet yapıyorum ne zaman böyle beslensem yapamıyorum affedersiniz tıkanıyor sanki libaliks yapıyorum öyle gerçekten yıldım bende magnezi calsine kullanmaya başlayacağım ilk gebelikte sadece o işe yaramıştı onda da hep tuvalette kalıyorum gerçekten psikolojimi bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?