• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte kabızlık sorunu

Aysebkr1258

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
116
92
13
28
Merhaba arkadaşlar,
Hamilelikte bugün 7+3. Günümdeyim ama aşırı derecede kabızlık sorunum var nasıl geçirebilirim bitkisel olarak bilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuzzzz

Merhaba arkadaşlar,
Hamilelikte bugün 7+3. Günümdeyim ama aşırı derecede kabızlık sorunum var nasıl geçirebilirim bitkisel olarak bilen varsa lütfen yardımcı olurmusunuzzzz
bende 15. haftadayım düzelir gibiydi şimdi kan hapı içiyorum oda yapıyor :(( kuru incir ye aç karnına kuru erik falan. gebelerin genel sorunu cnm :(

3 uz bebek tasimis biri olarak yasadiginiz kabizligin 3 katini yasadim diyebilirim artik fitiller bile kar etmiyodu bana en son bi eczacim armut yiyip ustune bolca su icmemi soyledi bende baya bi ise yaramisti bi deneyin isterseniz

Sabah aç karnına kuru kayısı ye tatlım yumuşatır
Birde lifli gıdalar tüket

Kızlar bende kafayı yemek uzereyim artık 10 gun oldu wc ye cıkmayali once lifli gida kurukayisi sicaksu ac karnina magnezyum bol su kefir elimden geleni yaptm sonra da duphalac şurup aldım dr uzerine enterogermina verdi gunde bir tüp iç duphalac da sabah aksam yarim olcek dedi ama hala yok agliyorum wc de bu nasil berbst bişeymiş daha naparim bilmiyorum acile gidip lavman mı yaptirsam sizin baska oneriniz var mı?

Back
X