Hamilelikte kabızlık (Acil yardım)

zonox

Let it Rain
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
3.806
696
698
kızlar nolur yardım edin. kabızım hemde çok fena. acil ishal edicek bişey önerebilir misiniz. sabah kayısı yemeyi denedim, erik suyuda içtim. yok nafile:a015:

kızlar nolur yardım edin. kabızım hemde çok fena. acil ishal edicek bişey önerebilir misiniz. sabah kayısı yemeyi denedim, erik suyuda içtim. yok nafile:a015:

ilk 5 ay bende öleydim çok şükür geçti bir gün ağladığımı biliyorum sıcak süt iç canım sabah aç karna ılık su sonra süt iç ardından kayısıyı kaynatıp iç bir hafta böle yaptım düzelmişti sonrada hep sebze meyve yedim lifli gıdalar tüketdim bol su içiyorum basura bile yol açıyor fazla ıkınmaktan seni çok iyi anlıyorum bir kaç gün sadece sıvı tüket canım birde hakiki zeytin yağıda iyi geliyor bir kaşık kadar iç istersen.çok geçmiş olsun.sol yana yatmakta bu şikayeti azaltıyor benim doktorum öle demişti..

bende ok kabız olmuştum benim doktorum duaphalc diye bir ilaç verdi iğrenç yalnız tadı fakat kurtarıcı doktoruna sor canım bir kere

çok saolun kızlr. denemediğim şey kalmadı. sütü denicem fatma

oğlak, dr um şurup yazmak istemedi böyle devam ediyorum ama çıldırmak üzreyim. kabızlık, bulantı ve gazdan.

çok saolun kızlr. denemediğim şey kalmadı. sütü denicem fatma

oğlak, dr um şurup yazmak istemedi böyle devam ediyorum ama çıldırmak üzreyim. kabızlık, bulantı ve gazdan.

aynıydım canım vardır doktorunun da bir bildiği canım benim durumum vahimdi ben kendimi bildim bileli kabızım zaten benim için başka çare yoktu

canım ben bir de anal fissürüm. düşün benim için ne azap oluyor bu durum

demir ilacı kabız yapıyor,ben de ölüyorum aynı dertten:)

demir ilacı derken hangisi? ben ilaç kullanmıyorum henüz

ben mürdüm eriği va salata sayesinde kurtuldum çok şükür ilk zamanlar çok oluyo
bi de kahvaltıda şu lifli gevreklerden yiyorum
çok şükür iyiyim dene bence:)))

hamilelere tavsiye edilen tek ilaç duphalc şurup cnm. doktorlar tavsiye ediyo. sende sor doktoruna ve evinde hep bulunsun. zor durumlarda çok iyi

canım ben mürdüm eriğinin kompostosunu yaotım ama nafile. sen kendisinimi yiyosun

melay, drumdan isticem 23 nde randevum var. dediğiniz iyi oldu. Allah razı olsun valla. bu mereti çeken bilir.

ben de sürekli kabızımdır ama doktorun verdiği demir ilacı ben de tam tersini yaptı aksine düzenledi.ama kabızlık için doktor magnesie calsine diye bi toz verdi.suya karıştırıp içiyosun.bitkisel zaten ilaç gibi değil.içinde de yazıyo hamilelerin de rahatça kullanabileceği.gerçekten çok etkili.doktoruna sor içebileceğini söyleyecektir eminim.

benim doktorum bişey veremem dedi..demirden oluyormuş benimki..yürüyüş yaptığım günler çok rahatım..ama biraz hareketsiz kalayım mahvoluyorum...

ay canım ya bende çok çektimm ve hatta yine başladıı ılık suya bir tatlı kaşığı bal karıştır ve iç sabah aç karına inşallah faydası olur canım

incir sabah ac karnına aksam yatmadan once bır de armut ye canım ben ancak bu sekılde önlüyorum

çok zor bir durum ben de 5 ay çektim artık ağlıyordum ağrıdan bana mürdüm eriği iyi gelmişti kaynatıp içiyordum sürekli dene istersen geçmiş olsun...

canim kendine ne iyi geliyorsa onu dene. bana kivi iyi geliyor, o yuzden hep kivi yiyorum. baskalarinada kuru kayisi falan iyi geliyor

Ben çareyi incirde buldum.Akşamdan 1 çay fincanı suya 1 kuru inciri koyuyorsun sabah inciri yiyip suyunu iiçiyorsun,sonrası wc ye yarış:))) Birde dr um prebiyotik yoğurt yiyebilirsin dedi. arkadaşların dediği gibi herkese fayda eden çare başka başka deneyerek bulacaksın. Her aksam meyve yemeği ihmal etme sakın...

Back
X