hamilelikte istenen testler

mugeu1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
22
0
kızlar 6 haftalık hamileyim dün dra gittim benden çok fazla test istedi sizdende bu kadar çok test istendimi kağıtta en az 20 tane test işaretli kuzenimden istememişlerdi bu kadar bilgisi olan varsa cevap yazsın lütfennn acill

bende 13 hafta 6 günlük hamileyim benden 2 ci ayımde 2 li test istediler 3cü ayımdada zaka testi oluyomuş enseden mi ne onu istediler başka bişey yok allahtan bugün sonuçları alıcam inşallah iyi çıkar bütün hamile anne adaylarının allah yardımcısı olsun.

ewt canım başlangıçta çok fazla test isteniyo.kan değerlerinden küçükken geçirdiğin sarılığa kadar.herhangi bi problemden dolayı değil yani.bebeğinde hayırlı olsun.bende 31 haftalık hamileyim.

sağol tatlım sizlerinkide hayırlı olsun bende 30 lu haaftaları görsem hayırlısıylaa

sağol tatlım sizlerinkide hayırlı olsun bende 30 lu haaftaları görsem hayırlısıylaa

hamileliğimin ilk haftalarında kendime bir takvim yapmıştım haftalarımı yazmıştım.20. haftayı yazarken: oooo çok var daha demiştim.klasik olucak ama gerçekten anlamadım.aslında zaman geçsin istemiyorum.doya doya yaşamak istiyorum hamileliği.ilk hamileliğim oğlumu beklemek merak etmek sabırsızlanmak çok güzel.Allah isteyen herkese versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…