Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğin ilk zamanlarında oluyor bildiğim kadarıyla. Muz şeftali haşlanmış patates tüketebilirsiniz bunlar ishali keser. İçiniz rahat etmeyecekse doktorunuzla konuşabilir veya hastaneye gidip tahlil verebilirsiniz
Ayni sikinti bendede var 3 gundur bitmeyen bir kabus gbi karnim cok agriyor bebege zarari olacak diye korkuyorum bu gun doktora gidecegim insallah kotu bir sey yoktur .. herkese gecmis olsun saglikla insallahh
Ayni sikinti bendede var 3 gundur bitmeyen bir kabus gbi karnim cok agriyor bebege zarari olacak diye korkuyorum bu gun doktora gidecegim insallah kotu bir sey yoktur .. herkese gecmis olsun saglikla insallahh
Ben de 4-5 aydır vardı...Uzun süre hamile olduğum için çözüm bulamadılar.. 2 hafta önce dahiliye bölümüne bayılcak derecede gittim.. antibiyotik verdiler kullandım ve geçti..
Ben de 4-5 aydır vardı...Uzun süre hamile olduğum için çözüm bulamadılar.. 2 hafta önce dahiliye bölümüne bayılcak derecede gittim.. antibiyotik verdiler kullandım ve geçti..