kızlar günüm 3 gün geçti test yaptım 2.çizgi silik çıktı..hala tam olarak inanamıyorum ama hamile olabilirim..sabah bi test daha yapacağım bakalım o nasıl çıkacak inşallah hamileyimdir kızlar eşimde bende çok istiyoruz..eğer hamileysem dra ilk gittiğimde nasıl muayene edecek alttanmı yoksa karnımdanmı:uhm:beni bu konuda bilgilendirirmisiniz kızlar bu arada ben 2 yıllık evliyim bundan 4 ay öncesine kadar vajinismusdum bunu yeneli 4 ay oldu ama hala ilişki sırasında kendimi sıkıyorum yani daha tam olarak rahat değilim ilişki sırasında..ee durum böyleyken alttan muayene olmam benim için çok zor..bir iki kez gitmiştim alttan bakacaktı dr ama kadına bi rahat baktırmadım..çok uzun oldu kusura bakmayın sormak istediğim alttan muayene olmadan olmuyormu?????
alttan muayene falan takma bence.bunu herkes yaşıyo.umarım yenersin bu problemi.bunlar normal şeyler bu arada hayırlı olsun inşallah hamilesindir.
daha çok yeni kanda belli bi değere çıkmayınca alttanda olsa görülmyo zaten 5 haftalıkken falan bana alttan bakmıştı kese görnmüştü sonra 8. haftada gittiğimde kalp atışı için üstten baktı ve ondan sonra hep üstten
inşallah hamilesindir
korkma Allah kısmet ederse hamilelik daha son haftalarda çatı muayenesi var
merhaba..genellıkle..testten 10 gun sonra gıtmeyı onerıyor doktorlar...
10 gun geçmeden gıdınce keseyı goremıyorlar..mecburen alttan bakıyorlar kese gorebılmek için...
adet tarıhının geçmesını 10 gun bekle..
alttan muayene olmak istemiyosan 3hafta bekle ayrıca o çubuğun korkulacak bi görüntüsü yok incecik bişe bide çatala çıkmak zorunda değilsin ultrasona bakmak için uzandığın sedyede bakılıyo hemşire çatala hazırlarsa orda istemiyorum de anlayışlı davranıyolar çubuğun ucuna eldiven ve ultrason jeli döktükleri için pek sıkıntı yok zaten keseyi gördüğün an onu hissetmiyosun =)
ama enaz 15gün bekle bence gitmek için
Öncelikle inş. en kısa zamanda hayrlı haberler alırsınız...
Bende sizin gibi evliliğimin ilk 6 ayında vajinismus derdiyle uğraştım ve sonrasında idrar yollarında ki iltihapından dolayı doktorun alttan muayene etmesine maruz kalmıştım.
Doktoru o kadar çok zor durumda bıraktım ki malesef doğru düzgün muayene edememişti.
Sonrasında hamile kalıp düşük yaptığımda da hastanede sedyeden kalkmaya bile yeltenmiştim iki üç hemşire kollarımdan zor tuttularda doktor öyle müdahale etmişti.
Gerçekten çok zor bir durum.
Şuan 17+4 günlük hamileyim ve hamileliğim boyunca hiç alttan bakılmadı.
Hatta günüm 2 geçince kanda çıkmıştı 4 . günde de ultrasonda kese görünmüştü.
Bu süre içersinde bir sıkıntı olmadı.
Lakin bunun bide doğumu var.
En çok kafamı kurcalayan bu çünkü vajinismus derdi olanlar malesef normal doğum yapamıyorlar bebek tehlikeye girmesin diye.
Doktorum mümkün olduğunca normal doğum olması için uğraşacam demişti çünkü ben normalden değil sezeryandan çok korkuyorum.
ınşallah en kısa zamanda sizde güzel sonuçlar alırsınız.
canım öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim güzel dileklerin için sağol tatlım aldık bizde hayırlı haberi bugün hamileymişim çok şüküropuyorumnanaktan
sen vajinismusu yendinmi canım?doğum konusu benide düşündürüyor ama ben normal yapamam herhalde diyorum hayırlısı yine ama gönlümde yatan sezeryan canım..inşallah rabbim hepimize hayırlı doğumlar yapmayı nasip eder:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?