Hamilelikte ilk kacinci hafta da doktor kontrolune gittiniz ya da ne zaman gidilir?

Girlxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
33
22
3
29
Merhaba arkadaslar, hamileliginizi ogrendiginizde doktor kontrolune hamileliginizin kacinci haftasinda gittiniz?

Ben gebeliğimi 4 haftalıkken falan öğrendim sonrasında yeni olduğu için her hafta çağırdı şuan 6+4 haftaligiz kan testi vs falan için çağırıyor yine

4 haftalıkken gittim kan idrar aldı herhangi bi eksiklik ya da enfeksiyon var mı diye, sağlık ocağında da verilebilir bu tabii. 5-6.haftalarda gidilse daha iyi

Merhaba arkadaslar, hamileliginizi ogrendiginizde doktor kontrolune hamileliginizin kacinci haftasinda gittiniz?
Öğrenir öğrenmez gittim . Çünkü ilkinde dış gebelik geçirmiştim . Aynı şeyler başıma gelmesin diye tedbir amaçlı erkenden gidip kan vermek iyi oluyor . Doktor kontrolünde olmak lazım

5+4 kese görüldü
10 gün sonra kalp sesi için çağırdı

Tesekkur ederim arkadaslar, benim su an 2-3 haftalikmis kan verdim dun. Beta 275 cikti. Doktorumu aradim randevu icin, ocak sonu gel dedi

Tek beta mı aldı yükselip yukselmedigine bakalım demedi mi şimdi doktorlar ne olur ne olmaz diye 2 kere ya da yukselmesine göre 3 kere falan kan isteyebiliyorlar

Tesekkur ederim arkadaslar, benim su an 2-3 haftalikmis kan verdim dun. Beta 275 cikti. Doktorumu aradim randevu icin, ocak sonu gel dedi
Tam 4 haftalıksınız son adetinize göre

Tek beta mı aldı yükselip yukselmedigine bakalım demedi mi şimdi doktorlar ne olur ne olmaz diye 2 kere ya da yukselmesine göre 3 kere falan kan isteyebiliyorlar
Yok, ben yurtdisinda yasiyordum burada pek istemiyorlar. Sadece ocak sonu gel demesine sasirdim biraz. Yani daha erken gormesi gerekmez mi kontrol amacli? Daha erkene almayi dusunuyorum randevuyu

Aynen yani yurtdışı da olsa insanız dış gebelik oluyo kimyasal oluyo sen daha erkene almaya bak bebiş

Valla ben regli gecikmemin 10. Günü koştur koştur gitmiştim sadece kese görünmüştü normal olarak 10 gün sonrasına tekrar çağırdı doktor kalp atışı için. Şimdi tekrar hamile kalırsam kanı takip edip 7. Haftada da gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp atışı aynı anda görmek için

Back