hamilelikte ilk 3 ay TSH yüksekliği YARDIM PLSSS!!!

yans

Guru
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
1
0
Merhaba benim 8 sene önce troid bezlerim alındı. total troidektomi. 2 ay önce de hamile olduğumu öğrendim. Plansız gebelikti. 8+5 haftalık hamileyim. Troidim yıllardır kontrol altında. 3ayda/6 ayda bir kan tahlili yapılır ilaç dozu ayarlanır. Hamilelikten sonra daha önemli olduğu için kontrol altındaydı yine. 20 gün önce TSH 1,6 çıktı herşey noral dendi. Bu ptsi tekrar kan verdim tsh 33 ve t4 1,03 çıktı hemen endokrincimle görüştük ilaç için yeni bir ayarlama yapıldı. 2 gün sonra tekrar ölçüldüğünde 22ye düşmüştü. Endokrin doktoru bebek için iyi konuşmadı bu stresle hamileliğin devamında nası rahat edicem hiç bir fikrim yok .Çok stresliyim. Perinatoloji uzmanına da gidicem ama. Böyle bi deneyim yaşayıp sağlıklı bir doğum hikayesi olan yardımcı olabilir mi? İnanın bu strese dayanamıyorum. Bebeğin akıl sağlığı zihinsel problemleriyle ilgili bir sürü senaryo söyleniyor. Endokrin doktoru bu durumda riske girmez anneler genel olarak aldırır çocuğu dedi. Benim gönlüm el vermiyor. Bana destek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…