Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 12 kilo vermiştim ilk 3 ay geri alınıyor sonra merak etmeyin :)Merhaba hamileliğin ilk 3 ayında kilo verebilen oluyor mu mesela haftada 1 kilo en az ?
Nasıl vermiştiniz mideniz mi almıyordu bir şeyBen 12 kilo vermiştim ilk 3 ay geri alınıyor sonra merak etmeyin :)
Kusmaktan benim çok mide bulantim olduNasıl vermiştiniz mideniz mi almıyordu bir şey
Merhaba aynı durumdayim 14 haftalık oldu 6 kilo vermişim .zaten zayıf biriydim daha da zayıfladım bu durum beni endişelendiriyor.hala hergun kusuyorum iştahım yok zorla bir iki lokma yiyorum .ne zaman gececek artık dayanacak gücüm kalmadıMerhaba hamileliğin ilk 3 ayında kilo verebilen oluyor mu mesela haftada 1 kilo en az ?
Ben 12 kilo vermiştim ilk 3 ay geri alınıyor sonra merak etmeyin
Zayifken mi verdiniz yoksa kilonuz var mıydıBen 12 kilo vermiştim ilk 3 ay geri alınıyor sonra merak etmeyin :)
canım ben de aynıydım, şuan 24. haftadayım verdiğim 7 kilonun 5 ini geri aldım bile. inan bunları söyliceğimi tahmin bile etmezdim çok bulantılı kusmalı geçti benim. 20lere doğru iştahın açılıyor koku hassasiyetin düzeliyor. inşallah senin de öyle olacak sıkıntı yapma zayıftım bir de ben iyice zayıf olmuştumMerhaba aynı durumdayim 14 haftalık oldu 6 kilo vermişim .zaten zayıf biriydim daha da zayıfladım bu durum beni endişelendiriyor.hala hergun kusuyorum iştahım yok zorla bir iki lokma yiyorum .ne zaman gececek artık dayanacak gücüm kalmadı
İnşallah benim de geçer. Çok zor durumdayımcanım ben de aynıydım, şuan 24. haftadayım verdiğim 7 kilonun 5 ini geri aldım bile. inan bunları söyliceğimi tahmin bile etmezdim çok bulantılı kusmalı geçti benim. 20lere doğru iştahın açılıyor koku hassasiyetin düzeliyor. inşallah senin de öyle olacak sıkıntı yapma zayıftım bir de ben iyice zayıf olmuştum
inşallah canım, ben de çok çok kötüydüm hasta gibiydim hep. merak etme geçiyorİnşallah benim de geçer. Çok zor durumdayım
İnan yatıp duruyorum. Bir de kanım 9 a düşmüş. Kolumu.kaldıracak halim yok. İştahım sıfır. Ne olacak böyle bilmiyoruminşallah canım, ben de çok çok kötüydüm hasta gibiydim hep. merak etme geçiyor
Geçeceğine inanmak istiyorum.moral verdiniz teşekkür ederim dua edin bana nolur .yaşamaktan soğudum resmencanım ben de aynıydım, şuan 24. haftadayım verdiğim 7 kilonun 5 ini geri aldım bile. inan bunları söyliceğimi tahmin bile etmezdim çok bulantılı kusmalı geçti benim. 20lere doğru iştahın açılıyor koku hassasiyetin düzeliyor. inşallah senin de öyle olacak sıkıntı yapma zayıftım bir de ben iyice zayıf olmuştum
İnşallah prilam ilaç biraz iyi geliyor kullanın .yanma için de galviks şurupİnşallah benim de geçer. Çok zor durumdayım
Prilam alıyorum. Bugün başka bir ilaç da ekledi yanına bakalım inşallah iyi gelir.İnşallah prilam ilaç biraz iyi geliyor kullanın .yanma için de galviks şurup
Ne zaman geçti bulantıniz?Ben 4 kg vermiştim, midem kötüydü almıyordu kusuyordum vs.
12de geçti, komple geçmedi ama işte haftada 1 falan kusmaya başlamıştım o da galiba 16-17 gibi komple gitti şükürNe zaman geçti bulantıniz?
İştahım hic yok. İnşallah benim de gelir yerine.12de geçti, komple geçmedi ama işte haftada 1 falan kusmaya başlamıştım o da galiba 16-17 gibi komple gitti şükür
75 kiloydumZayifken mi verdiniz yoksa kilonuz var mıydı
En geç 20-22 gibi geliyor ya benim gördüğüm, inşallah oralara kalmazİştahım hic yok. İnşallah benim de gelir yerine.