Hamilelikte ilaç kullanamayacak olmak

zgendr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Mart 2024
168
21
13
25
Merhaba kızlar nasılsınız? Size bir derdimi açmaya geldim. Ergenliğimden beri yoğun anksiyete ve ara ara yanına eklenen depresyon tedavisi görüyorum. Terapilerden hipnoza her türlü şeye başvurdum. İnanır mısınız kendimi okuttum bile ama tabi ki hayatımın her döneminde bir ilaç geçmişim oldu. Bırakmayı çok denedim ama illa ki dolabımda her ana karşı bi uyku ilacım bi antidepresanım durdu. Evlendiğim yıl doktora gebelikte de kullanabileceğim bi ilaca geçmesini istedim lustral ile yolumuza devam etmeye karar verdik. Her neyse geçen sene bu zamanlar bir gebelik yaşadım direk kadın doğum doktorum antidepresanı kestirdi. Kesin bir dille lafını bile ettirmedi. O yaşadığım günler bende tramvaya neden oldu neredeyse artan hormonlarla gelen depresyon sonunda düşüğe neden oldu. Şimdi hamile kalmaktan çaresiz kalmaktan ve başıma gelecek herhangi bir şeyde hamilelikte ilaç kullanamamaktan çok korkuyorum. Hamilelikten korkuyorum ve bu benim çocuk sahibi olmamı engelliyor. Adetim geciksin yada hamilelik şüphem olsun yaşamım bitiriyor. Psikiyatri doktorum yaşanan olayları biliyor. Bayadjr kendisine gidiyorum. Bana hamilelikte antidepresanı bu sefer kestirmeyeceğini anne sağlığınında bu dönemde iyi olması gerektiği çaresiz olmadığımı belirtti ve lustral 50 atarac 25 ile yola devam etme kararı aldı. Benim gibi birinin daha olduğunu bilmek beni çok mutlu edecekyir var mı aranızda böyle biri

Önce anne sonra bebek. Siz iyi olucaksınız ki bebekte iyi olsun doktorlar ona göre ilac versinler bi zahmet. Bir anda hem ilaclarınızı kesip hemde hamilelik psikolojisi daha da ağır gelir.

Önce anne sonra bebek. Siz iyi olucaksınız ki bebekte iyi olsun doktorlar ona göre ilac versinler bi zahmet. Bir anda hem ilaclarınızı kesip hemde hamilelik psikolojisi daha da ağır gelir.
Çok teşekkür ederimm mesajınız için beni sanırım çaresiz bırakmazlar çünkü intiharı bile düşünüyordum

Bu maalesef çözüm olmuyor ne yazıkki, yakınımızda bir kişide yaşadık arkasından kendini geliştirememiş insan dediler.. Ne yaşadığını bilmeden. En iyi siz bilirsiniz kendinizi. Öncelikle psikolojiniz kaldırıcaksa çocuk sahibi olmanızı öneririm. İki çocuğum var 3.5 yaş ve 7ay gerçekten sağlam psikoloji istiyor. Özellikle destek veren aile üyeleri yoksa. Herşey gönlünüzce olsun

Aynı dert bende de var canım. Hamile kalmak istiyorum ve anksiyete ve depresyon var selecra ve lustral kullandım çocuk istediğim için bıraktım bırakalı 6 ay oluyor ve bu süreçte kimyasal gebelik yaşadım. Simdi yeniden hamile olmak istiyorum ama malesef bu kez de kullandığım ilaç yüzünden adetim iki aydır olmuyor söktürücüyle oluyorum. Şimdide ilaç niye kullandım diye kızıyorum iyice depresyona girdim. Allah sonumuzu hayır etsin. Çocuk ertelendikce sinir oluyorum. Şimdi belkide yeniden adet olmak için doğum kontrol vercek doktor çok üzülüyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…