HAMİLELİKTE İDRAR YOLU ENFEKSİYONU VE BÖBREKTE AĞRI

Dad07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
10
2
Arkadaşlar merhaba
Hamileyim 7. Haftada idrar yolu enfeksiyonu teşhisi konuldu ama benim belim ve böbreklerim yerinden cikicak sanki kusmada eşlik ediyor krize girme derecesine gelip hastahaneye gidiyorum surekli . Aranızda benim gibi olanlar var mı ? Geçti mi devam mı ediyor . Antibiyotik başladım ama hiç bi faydası olmadı ağlamaktan,ağrıdan artık kendime gelemiyorum . Nolur bilgisi olan varsa yardımcı olsun destek olsun 😔😔😔😔

Arkadaşlar merhaba
Hamileyim 7. Haftada idrar yolu enfeksiyonu teşhisi konuldu ama benim belim ve böbreklerim yerinden cikicak sanki kusmada eşlik ediyor krize girme derecesine gelip hastahaneye gidiyorum surekli . Aranızda benim gibi olanlar var mı ? Geçti mi devam mı ediyor . Antibiyotik başladım ama hiç bi faydası olmadı ağlamaktan,ağrıdan artık kendime gelemiyorum . Nolur bilgisi olan varsa yardımcı olsun destek olsun 😔😔😔😔
Bol su için. Ilık olarak. Antibiyotik kaç gün oldu kullanalı.? Doktorunuz ne diyor pek?

Bugün 2. Günüm antibiyotik biraz rahatlattı şuanda ama wc girip çıkınca böbreklerimde tekrar ağrı oluyor ayakta duramıyorum . Doktorum hamilelikte olabiliyor dedi inşallah sağsağlim kucağıma alirim 3 kere düşük yaptığım için korkuyorum birsey olcak diye 😔🤲🏻

X