hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu

Geçmiş olsun bol su başka bir şey yok
Hijyenede dikkat edin tabi ki
Temiz olmayan tuvaletleri kullanmayın

İnsallah;sağlıkla sıhhatle gelir bebeklerimiz.bu donem bebeğin tutunması icin ;cok riskli bir dönem.sakin is yapma.seni mutlu eden şeyler izle.seni mutlu eden kimselerle görüş.bol bol karnını sev.bebegine şarkılar söyle.doktor uyarmıştır kari koca iliskiside uç ay yasak.
Allahım isteyen herkesi bu mutluluğu yaşatsın.

ben tup bebek olduktan sonra üç gün yattım sadece doktorum okadar verdi ev islerimi yapiyirum ağır kaldirmiyo uzanmiyorum doktor normal hayat dedi

Geçmiş olsun doktor bana monurol verdi o da işe yaramadı şimdi sürekli su içip hemen lavaboya çıkıyorum ağrılarım azaldı her ay düzenli kan idrar vermeyi atlama herhangi bir ot çay vs içme tek seçenek su bu dönemde

Hamileyken maydanoza dikkat edin hanımlar. Kız kardeşim hamileyken bir iki dal maydanoz yesem suyum geliyor demişti.

Ben de hamile kaldıktan sonra enfeksiyon geçirdim çok kez wc de canımın acısından hüngür hüngür ağladım en son kadın doğum doktorum bana monurol tek kullanımlık şase verdi inan 2 gunde kurtuldum rahatladım ara ara tekrar eder hemen alıp içiyorum çok etkili bi ilaç geçmiş olsun.. Birde ama kaşıntı mantar olma inan onu da geçirdim 9 ay boyunca maalesef doğum yaptıktan sonra düzeldi kendiliğinden ihmal etme canım önlemini hemen al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…