Teşekkür ederim doktorum la gorustum çok su dayanacaksin biraz sabır dedi zaten tup bebek olduğu için dünya kadar ilaç içiyorum suyu cogalttim bende bugun kismetse önümüzdeki ayın başında kalp atışı duyulacak
İnsallah;sağlıkla sıhhatle gelir bebeklerimiz.bu donem bebeğin tutunması icin ;cok riskli bir dönem.sakin is yapma.seni mutlu eden şeyler izle.seni mutlu eden kimselerle görüş.bol bol karnını sev.bebegine şarkılar söyle.doktor uyarmıştır kari koca iliskiside uç ay yasak.
Allahım isteyen herkesi bu mutluluğu yaşatsın.
İnsallah;sağlıkla sıhhatle gelir bebeklerimiz.bu donem bebeğin tutunması icin ;cok riskli bir dönem.sakin is yapma.seni mutlu eden şeyler izle.seni mutlu eden kimselerle görüş.bol bol karnını sev.bebegine şarkılar söyle.doktor uyarmıştır kari koca iliskiside uç ay yasak.
Allahım isteyen herkesi bu mutluluğu yaşatsın.
Selam kızlar ben suan 1ay 15gunluk hamileyim tup bebek oldu bende önceden kronik idrar yolları enfeksiyonu vardi aşılama tup bebek derken cok uğraşıldi azdi şimdide lavaboya gitmek istemiyorum antibiyotik kullansam bile iyi gelmiyo düşünün farklı tedavisi var hamile olduğumdan oda olmuyo ibrahim Saraçoğlunun karnibahar kurunu okudum ama suan mevsimi değil başka kur daha vermiş karabasotu ve limonmelisa cok iyimiş ama ben korkuyorum sizce bir zararı olurmu gerçi cvp gelirse kendisinede mail attim varsa bilginiz yardimci olalım bu arada dünden beri sarımsak yiyorum gerçi yemeklerimdede eksik etmem
Geçmiş olsun doktor bana monurol verdi o da işe yaramadı şimdi sürekli su içip hemen lavaboya çıkıyorum ağrılarım azaldı her ay düzenli kan idrar vermeyi atlama herhangi bir ot çay vs içme tek seçenek su bu dönemde
Ben de hamile kaldıktan sonra enfeksiyon geçirdim çok kez wc de canımın acısından hüngür hüngür ağladım en son kadın doğum doktorum bana monurol tek kullanımlık şase verdi inan 2 gunde kurtuldum rahatladım ara ara tekrar eder hemen alıp içiyorum çok etkili bi ilaç geçmiş olsun.. Birde ama kaşıntı mantar olma inan onu da geçirdim 9 ay boyunca maalesef doğum yaptıktan sonra düzeldi kendiliğinden ihmal etme canım önlemini hemen al.