Doğuma Hazırlık Hamilelikte hurma

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Hamileliğimde 19. haftaya girdim.Bende bir tane olarak başlayayım.Son haftalarda arttırırım.

arkadaşlar ben 33 haftamdayım hurmayı 30. haftamdan itibaren yemeye başlamıştım bi yerde duyup, ama o 3 hafta hergün 2 tane yedim ve adet sancıları gibi sancılarm ve kasılmalarım başladı ve doktoruma gittiğimde erken doğum gözüktüğünü söyledi ve bi zahmet bir süre hurmayı kes dedi :KK43: sizi bilgilendirmek istedim yiceksenizde 36. haftadan sonra başlayın kısa sürede etki ediyor zaten

arkadaşlar ben 33 haftamdayım hurmayı 30. haftamdan itibaren yemeye başlamıştım bi yerde duyup, ama o 3 hafta hergün 2 tane yedim ve adet sancıları gibi sancılarm ve kasılmalarım başladı ve doktoruma gittiğimde erken doğum gözüktüğünü söyledi ve bi zahmet bir süre hurmayı kes dedi :KK43: sizi bilgilendirmek istedim yiceksenizde 36. haftadan sonra başlayın kısa sürede etki ediyor zaten

taze hurma mı yedin? hangisiydi?

ben de başladım 2-3 gündür, inş faydası olur. zaten normalde de çok severim, bayıla bayıla yiyorum, abartmamak için zor tutuyorum kendimi :KK1:

bende bir kaç gündür ara verdi yemiyorum daha doğrusu unutuyorum. Ama bundan sonra yiyeyim muhakkak.

Bende dün akşam eşime sipariş verdim,ama demedim doğumu tetikliyormus falan diye:)
Malum iddamiz var,sonra hile yaptın falan der:):)

hurmayı çok severim kuru olsun taze olsun çoğu zaman yiyorum bu kadar faydası olduğunu bimiyordum bundan sonra daha düzenli yicem mutlaka

taze hurma dediginiz hangi hurma arkadaslar ?
biz umredeyken taze hurma yemistik .. dalindan o sene koparilmis boyle baya sert yani su hacdan getirilenlerden degilde boyle elma gibi cig bi tadi vardi yedigimiz taze hurmalarin .. nerde bulucaz bu taze hurmayi ?

ben bilmiyordum ya hurmayı çok severim sürekli yedim ben son bi h haftadır yemiyordum :) 37haftamdayım bari tekrar başlıyım sezeryan korkusunada iyi geliyormu acaba :)

Ya şimdi ben anlamıyorum temeli miyiz yememeli miyiz :)

Ben 10 tane medine hurması aldım sancım başladığında yemek için saklıyorum inşallah hepimiz bir avazda kurtuluruz

Noldu kizlar yaptinizmi dogum. Bi ise yaradimi gercekten. Ben cok korkuyorum dogumdan. 17haftadayim. Nekadar yiyim gunde..3 le basliyim. 35ten sonra bayaa arttiririm diyorum

X