- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
- Konu Sahibi thesquatgirl
-
Yaaa anılarımı anlatsam sana daha çok gülersinÇok teşekkürler güldürdün beni Allahta seni güldürür inşallah
Yaaa anılarımı anlatsam sana daha çok gülersinama dediğim gibi rahat ol sen napacan içinde bi canavar var hep o yapıyor ki bunları zaten
Ben horladımmı bilmiyorum eşim hiç söylemedi ama horlamışımdır herhalde. Gebelikte normal bunlar. Kilonuza dikkat edin diyeceğim ama geçmiş artık. Son haftalar tuzu azaltırsanız ödemleriniz çoğalmaz. Bol su az tuz tavsiyem. Utanmayın hem erkekler utanıyor mu hiç? Maşallah tek kişilik orkestra gibiler
Gebelikte çok normal,ben de horluyormuşum.İnşallah geçer doğumdan sonra.
ben hamileykende değilkende horluyomeşim çok horluyosun diye uyandırıyo utanmayı bıraktım artık...
İnşallah canım ya,az kaldı bebişlerimize kavuşalım,sıkıntılar bitsin.İnşallah hem bu sorunumuz hemde ödemlerimiz geçer bol bol da sütlü oluruz inşallah canım ya :)
Ben de son ayimdayim horluyorum.ve ertesi gun bunu esimden duyunca utaniyorum.ama oteki kusurum daha agir bastigi icin horlamak hafif kaliyo.afedersin onun yaninda bi kac kez gaz kacirma olayim da olduuuu :))) ama tabi elde degill.sanirim agirliktan baskidan yada alt tarafin gevsemesinden oluyo.insan cok bozuluyo o anlarda ikimizde hic aldirmiyoz.ben coookk utanip mahvoluyorum.ama biliyorumki bunlar cok normal.36 Haftalık hamileyim eşim cumartesi gunu dun gece horladın dedi çok utandım. Sizde benim gibi sorun yaşadınız mı ? Sebebini biliyor musunuz? Hayatımda hiç horlamadım ilk kez oluyor bu çok utanıyorum
Fazla kilo aldım 28 kilo kadar doguma kadar da 3-4 kilo alcam galiba ve aşırı ödem oluştu bu sebep olur mu ?
Ben de son ayimdayim horluyorum.ve ertesi gun bunu esimden duyunca utaniyorum.ama oteki kusurum daha agir bastigi icin horlamak hafif kaliyo.afedersin onun yaninda bi kac kez gaz kacirma olayim da olduuuu :))) ama tabi elde degill.sanirim agirliktan baskidan yada alt tarafin gevsemesinden oluyo.insan cok bozuluyo o anlarda ikimizde hic aldirmiyoz.ben coookk utanip mahvoluyorum.ama biliyorumki bunlar cok normal.
Pardon niye utaniyorsun baacimmm, ben ruyamda esime tokat atmis biri olarak coookta umursamiyorum.. hamilelikte hersey mubah
ben bugun kendı horlamama uyandım
ılk kezz horladıgımı dusunuyorum esım hıc horladın demedı ama...
karsı komsu duvarı delerek bızım eve gırıyor sandım oyle bı ses ıle uyandım horladıgımı farkettım
gecenlerde debebek ıcın bı carsıya cıkalım dedık;
sureklı çiş gelıyor bıldıgımden evde gırımde wc ye oyle cıkım nolur nolmaz dedım
gırdım cıktım tam araca bınıcez adımımı atmamla fışk ettı
ya dedım suyum geldı ya altıma kacırdım tekrar eve cıkalım
hasta bezımı kullansam napsam dısarda zor oluyor valla
Ben de gecen bimdeydim.yumusatici alcaktim tam uzandimkiii birden hapsuruk geldi.hapsurmamla yere damlamasi bir oldu.elbise giymistim ince corap ve ic camasiri malesef tutmasina yetmedi.o gunde gunluk ped koymaya usenmistim.neyse,hemen ayakkabimla ustune bastim kimse gormesin diye.oldugum yerde kalakaldim. biraz oyalandim etraf tenhalasinca da uzaklastim ordan:))) yuzdum yuzdum sonuna geldim son ayimdayim ama ne çektimmm beaaa...ben bugun kendı horlamama uyandım
ılk kezz horladıgımı dusunuyorum esım hıc horladın demedı ama...
karsı komsu duvarı delerek bızım eve gırıyor sandım oyle bı ses ıle uyandım horladıgımı farkettım
gecenlerde debebek ıcın bı carsıya cıkalım dedık;
sureklı çiş gelıyor bıldıgımden evde gırımde wc ye oyle cıkım nolur nolmaz dedım
gırdım cıktım tam araca bınıcez adımımı atmamla fışk ettı
ya dedım suyum geldı ya altıma kacırdım tekrar eve cıkalım
hasta bezımı kullansam napsam dısarda zor oluyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?