• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Horlama

thesquatgirl

☝İLK 92.7 ☝ŞİMDİ 86.0 ☝HEDEF 72.0 ☝
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
455
810
103
36 Haftalık hamileyim eşim cumartesi gunu dun gece horladın dedi çok utandım. Sizde benim gibi sorun yaşadınız mı ? Sebebini biliyor musunuz? Hayatımda hiç horlamadım ilk kez oluyor bu çok utanıyorum :oops:
Fazla kilo aldım 28 kilo kadar doguma kadar da 3-4 kilo alcam galiba ve aşırı ödem oluştu bu sebep olur mu ?

Ben horladımmı bilmiyorum eşim hiç söylemedi ama horlamışımdır herhalde. Gebelikte normal bunlar. Kilonuza dikkat edin diyeceğim ama geçmiş artık. Son haftalar tuzu azaltırsanız ödemleriniz çoğalmaz. Bol su az tuz tavsiyem. Utanmayın hem erkekler utanıyor mu hiç? Maşallah tek kişilik orkestra gibiler

Yaaa anılarımı anlatsam sana daha çok gülersin :KK70: ama dediğim gibi rahat ol sen napacan içinde bi canavar var hep o yapıyor ki bunları zaten :KK70:

Ya gercekten moralimi düzelttin iyi ki görmüşsün mesajımı çok sağol moral için :)

Ben horladımmı bilmiyorum eşim hiç söylemedi ama horlamışımdır herhalde. Gebelikte normal bunlar. Kilonuza dikkat edin diyeceğim ama geçmiş artık. Son haftalar tuzu azaltırsanız ödemleriniz çoğalmaz. Bol su az tuz tavsiyem. Utanmayın hem erkekler utanıyor mu hiç? Maşallah tek kişilik orkestra gibiler

Aslında dogru söylüyorsun canım orkestra gibiler aynen ya niye takıyorum ki bu kadar. :KK45: Moral oldunuz bana desteginiz için çok teşekkür ederim :)

ben hamileykende değilkende horluyom :KK70:eşim çok horluyosun diye uyandırıyo :KK53: utanmayı bıraktım artık...

:) Aynen bende bırakacagım artık bacım utan utan nereye kadar eger destek olmasaydınız hala utanıyor olurdum buyuk ıhtimal herşey için gerçekten teşekkürler. İyi ki kaydolmuşum bu siteye herkes birbirine destek oluyor çok güzel bir şey en yakınımdakilere atlatamadıgım şeyleri burda bir çırpıda çözüveriyoruz. :KK68:

36 Haftalık hamileyim eşim cumartesi gunu dun gece horladın dedi çok utandım. Sizde benim gibi sorun yaşadınız mı ? Sebebini biliyor musunuz? Hayatımda hiç horlamadım ilk kez oluyor bu çok utanıyorum :oops:
Fazla kilo aldım 28 kilo kadar doguma kadar da 3-4 kilo alcam galiba ve aşırı ödem oluştu bu sebep olur mu ?
Ben de son ayimdayim horluyorum.ve ertesi gun bunu esimden duyunca utaniyorum.ama oteki kusurum daha agir bastigi icin horlamak hafif kaliyo.afedersin onun yaninda bi kac kez gaz kacirma olayim da olduuuu :))) ama tabi elde degill.sanirim agirliktan baskidan yada alt tarafin gevsemesinden oluyo.insan cok bozuluyo o anlarda ikimizde hic aldirmiyoz.ben coookk utanip mahvoluyorum.ama biliyorumki bunlar cok normal.

Ben de son ayimdayim horluyorum.ve ertesi gun bunu esimden duyunca utaniyorum.ama oteki kusurum daha agir bastigi icin horlamak hafif kaliyo.afedersin onun yaninda bi kac kez gaz kacirma olayim da olduuuu :))) ama tabi elde degill.sanirim agirliktan baskidan yada alt tarafin gevsemesinden oluyo.insan cok bozuluyo o anlarda ikimizde hic aldirmiyoz.ben coookk utanip mahvoluyorum.ama biliyorumki bunlar cok normal.

Aynen çok normal buradakilerin desteği sayesinde utanma olayını en aza indirebildim :) Allah hepimize kolaylık versin canım

Pardon niye utaniyorsun baacimmm, ben ruyamda esime tokat atmis biri olarak coookta umursamiyorum.. hamilelikte hersey mubah :D

ben bugun kendı horlamama uyandım
ılk kezz horladıgımı dusunuyorum esım hıc horladın demedı ama...
karsı komsu duvarı delerek bızım eve gırıyor sandım oyle bı ses ıle uyandım horladıgımı farkettım :D
gecenlerde de :D bebek ıcın bı carsıya cıkalım dedık;
sureklı çiş gelıyor bıldıgımden evde gırımde wc ye oyle cıkım nolur nolmaz dedım
gırdım cıktım tam araca bınıcez adımımı atmamla fışk ettı :D
ya dedım suyum geldı ya altıma kacırdım tekrar eve cıkalım
hasta bezımı kullansam napsam dısarda zor oluyor valla

karsı komsu duvarı delerek bızım eve gırıyor sandım oyle bı ses ıle uyandım horladıgımı farkettım :KK70:
gecenlerde de :KK70: bebek ıcın bı carsıya cıkalım dedık;
sureklı çiş gelıyor bıldıgımden evde gırımde wc ye oyle cıkım nolur nolmaz dedım
gırdım cıktım tam araca bınıcez adımımı atmamla fışk ettı :KK70:

O çiş sorunu bendede var ya :DD sanayiye gittik geçende araba bozulduydu ordada bir benziklik de var gittim geldim sürekli adamlar demiştir benziklikteki bu ne yiyo abi diye :KK48::KK48::KK48:

karsı komsu duvarı delerek bızım eve gırıyor sandım oyle bı ses ıle uyandım horladıgımı farkettım :KK70:
gecenlerde de :KK70: bebek ıcın bı carsıya cıkalım dedık;
gırdım cıktım tam araca bınıcez adımımı atmamla fışk ettı :KK70:
Ben de gecen bimdeydim.yumusatici alcaktim tam uzandimkiii birden hapsuruk geldi.hapsurmamla yere damlamasi bir oldu.elbise giymistim ince corap ve ic camasiri malesef tutmasina yetmedi.o gunde gunluk ped koymaya usenmistim.neyse,hemen ayakkabimla ustune bastim kimse gormesin diye.oldugum yerde kalakaldim. biraz oyalandim etraf tenhalasinca da uzaklastim ordan:))) yuzdum yuzdum sonuna geldim son ayimdayim ama ne çektimmm beaaa...

Back