Hamilelikte hipoksiy nedenleri

Abduhalimshaxnoz

Allah nasip ettirmeyen şeyi hayal ettirmez!
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2019
3
0
1
26
Merhaba lütfen yardım edin temmuz ayında hamile kaldım 3haftalıkken ishal oldum çok şiddetli küsme oldu ben onu toksikoz zannetim 2hafta evde kaldım sonunda ayakta duramadım bayılmaya başladım hastaneye kaldırıldım tedaviden 4gün sonra geçti ama kahverengi akıntı gelmeye başladı baldızım eve getirdi tedavi etmeden kahverengi akıntım geçti 8haftalıkken ultrasyona gittim bebek çok hareketli dedi oksijen için ilaç yazdı onları aldım 16haftalıkken ultrasyona gittim herşey iyi suyuda temiz sağlam dedi hemoglobin 80di kış oldüğü için çok grip oldum iyileşmeden tekrar grip oluyordum kayinvalidem ilaçların bebeğe zararı var dediği için gripe tedavi almadım hastaneye gitmedim 9aylık doğdum ama amniyon sıvısı çok kötüydü siyahtı bebeğimde hipoksi olmuş kızımı kaybettim çok kötü durumdayım bende enfeksiyonmu vardı en baştan yoksa hamilelik döneminde iyi bakmadığım içinmi oldu böyle şeyler amniyon sıvısı rahime zarar vermiş olabilirmi bidaha hamile kalabirimiyim çok korkuyorum lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…