Selam arkadaslar ,aranızda mutlaka benim durumumu yaşayan olmustur bilgi ve tecrubelerinizi paylaşmanizi rica ediyorum.bundan bir yil önce fissur yani makatta çatlak olduğundan dolayı ve Hemoroidlerimi aldırmak için ameliyat oldum bu ameliyatı olmadan önce hep kabizlik çekerdim doktora giderdim bir ilac verirdi bir hafta ishal olurdum sonra tabi aynı kisir döngü .ama ameliyattan sonra çokta rahatlamistim ne kabizlik kalmıştı ne agri ve yanma ..bu rahatsizlik bende yine nüksetti yine aynı durumda midir bilemiyorum derecesini çünkü ameliyattan önce bile Bukadar şiddetli değildi ağrılarım Bukadar uykusuz bırakmazdi beni daha çok sorunum kabizlik ve şişkinlikti şimdi kabızlık sorunum olmamasına rağmen makattaki yanma ve ağrıdan uyuyamiorm bir aydır hemen hemen haftada bir kez oluyor bu ve çok perişan ediyor.uc kere doktora gittim bunun için.ilki acil doktoru pratisyen hekimdi hemoroide bakmadi ki bende utanıyordum karnım burnumda zaten fitil ve krem verdi yolladi .fitil iyi geldi birkaç saat sonra sancımi kesti o meme ucuda kayboldu.ikincisinde ağrım olmadan uzman bir genel cerraha göründüm oda doguma kadar sabret dedi fitile devam et dedi tabi yine bakmadı ama o meme çok sis ve çok buyuk agridigi zaman sonra ağrı geçince kayboluyor.ensonda kendi kadın dogumcumdan yardım istedim oda Bencede oluştu doğumda dogum yapmana engel değil birşey olmaz dedi ama ben çok aci çekiyorum bu ay sonu yada şubat ortasına kadar bi süre icinde Allah nasip ederse ilk doğum olacak gerceklestirecegim.doktorlar ozamana kadar sabretmemi söylüyor ama ozaman da bebek emzirdigim için genede zor olacak muhakkak tedavisi ..çok zor durumdayim uyuyamiorm doktora gitsem dediğim gibi çözüm yok bekle diyorlar artık fitilde fayda etmez oldu arada gidip sıcak şu tutup krem sürüyorum ama çok canim yanıyor.belkide alternatif tiptan yararlanmm gerekecek ama hamile olduğum için aktardan gidip birşeyde alamıyorum normal insan gibi zararı olabilir diye korkuyorum.ne öneriyorsunuz başına gelen oldumu acaba ?? Doguma kadar sabret diyorlar ama çok yoruluyorum uykusuz boyle ( Nolur fikirlerinizi ve dualarinizi esirgemeyin teşekkürler ...Şimdiden Allahrazaolsun yardımlariniz için gece uykusu haram oldu güzel bir hamilelik gecirmeme rağmen Hemoroid cikti ((