Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile olduğumu bilmeden son adet tarihinden 23 gün sonra havuzdaydım bi sorun çıkar mı rahime klorlu su girip bölünen embriyoda sorun çıkarır mı lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız???
Hamile olduğumu bilmeden son adet tarihinden 23 gün sonra havuzdaydım bi sorun çıkar mı rahime klorlu su girip bölünen embriyoda sorun çıkarır mı lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınız???
Hayır ne alakası var.bölünen embriyo filan.yapsa yapsa enfeksiyon yapar havuz pis ise.Ki oda olacak diye bişey yok.Ben bu yaz yeni hamileydim 7 haftalıktım tatilde girdim havuza bol bol hiç bisıkıntı yasamadım
Hayır ne alakası var.bölünen embriyo filan.yapsa yapsa enfeksiyon yapar havuz pis ise.Ki oda olacak diye bişey yok.Ben bu yaz yeni hamileydim 7 haftalıktım tatilde girdim havuza bol bol hiç bisıkıntı yasamadım
Çok teşekkür ederim cevabınız için Allah razı olsun daha doktora gidemedim çok korkuyorum çünkü öncesinde iki düşük yapmıştım çok şükür sağlıklı bir oğlum var