• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte hapşırma

Ahsen__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
119
51
48
34
herkese merhaba. 12 haftalık hamileyim. bugün biraz grip gibiyim ve nerdeyse 20 kez hapsırdım. hapşırdıkca da tedirgin oldum, bebeğe zararı olur mu diye, bir iki kez her zaman hapsiriyoruz ama bugün çok fazla olduğu için stres yaptım sizce bir zararı olur mu kendimi de tutmak istemiyorum gelince hapsırıyorum

herkese merhaba. 12 haftalık hamileyim. bugün biraz grip gibiyim ve nerdeyse 20 kez hapsırdım. hapşırdıkca da tedirgin oldum, bebeğe zararı olur mu diye, bir iki kez her zaman hapsiriyoruz ama bugün çok fazla olduğu için stres yaptım sizce bir zararı olur mu kendimi de tutmak istemiyorum gelince hapsırıyorum
Tutmanız daha tehlikeli bir durum bebeğe zarar vereceğini sanmıyorum ama bu durumdan doktorunuzu haberdar edin bir sebebi olmalı

Bir doktor der ki o zaman kürtaj yerine herkes karabiber çekip hapşırsun kürtaj denen bir şey olmasın.. siz lütfen içinizi ferah tutun yukarda arkadaşın da dediği gibi tutmak size en büyük zarar
doğru söylüyorsunuz ama işte ilk hamilelik olunca böyle her şeyi kafaya takıp büyütüyoruz işte yoksa çok haklısınız

Gene siz hapşırıyorsunuz bende geçmeyen öksürük var bu mevsimlerde bir başlar 1-2 ay çekerim çok şükür azaldı kalmadı o kadar ama gene kriz tutunca baya kötü öksüryorum her yerim kasılıyo

10 Mart itibariyle daha pandemi baslangici döneminde öyle kötü hastaydim mi, hem hapşırma hem öksürük sabaha kadar uyutmazdi. Üstelik 15 Mart'ta aşılama.yapildi ve ben 1 ayda zor iyileştim ilaç içmem de yasakti. O zaman corona testi falan da yapılmadi doktor faranjit demisti. Velhasıl bebeğim tutundu o hâlimde.
Endişe etmeyin hapşırma veya öksürme zarar vermez.

Bende alerrji var gunde bi okadar hapsuruyorum hiç birşey olmadı benim kine

Benden şiddetli hapşıran yoktur herhalde. Resmen bir apartman duyar hapşırdığım zaman. Şimdi hapşırdığı zaman annesi gibi yüksek sesle hapşırıyor bıcırığım da 4.5 aylık haliyle 😄🥰 Korkmayın bir şey olmaz inşallah.

doktorum ateş çıkmadığı sürece bol meyve ve istirahat dedi bir kaç güne kendiliğinden geçer dedi hava değişimlerinden olabilicegini söyledi
Anladım hani corona dışında alerji tarzı bir durum vardır belki diye düşündüm ben ama doktorunuz öyle dediyse bekleyin

Cuma gunu bende anlattigin gibiydim.
Burnum resmen cesme gibiydi.
Inanilmaz halsizdim.
Cuma ogleden sonra ve bugun hic kalkmadan yattim hala hapsirma devam ediyir ama burun akintim baya hafifledi halsizligim kalmadi.
Ihlamur ictim icine limon ve bal koydum
Tavsiye ederim.
Hapsirma ile bebege bir sey olmaz.

3 ayda çok iyi tutunmuştur o merak etme. Bir kız vardı, Tv'de izledim. Sevgilisiyle uçaktan atlıyor. Paraşütü açılmıyor kızın, tam çakılmadan önce ufaktan açılıp tutuyor ama kız çok sert çakılıyor. Kollarıyla bacaklarıyla korumuş kendini, cenin pozisyonunda düşmüş ama bütün kol bacak kemikleri paramparça. 6 haftalık hamileymiş haberi yokmuş, düşmedi o bebek. Amerikalı bir kızdı , doğurdu onu. Bunda düşmeyen bebeler hapşırınca hiç düşmez

3 ayda çok iyi tutunmuştur o merak etme. Bir kız vardı, Tv'de izledim. Sevgilisiyle uçaktan atlıyor. Paraşütü açılmıyor kızın, tam çakılmadan önce ufaktan açılıp tutuyor ama kız çok sert çakılıyor. Kollarıyla bacaklarıyla korumuş kendini, cenin pozisyonunda düşmüş ama bütün kol bacak kemikleri paramparça. 6 haftalık hamileymiş haberi yokmuş, düşmedi o bebek. Amerikalı bir kızdı , doğurdu onu. Bunda düşmeyen bebeler hapşırınca hiç düşmez
inşallah tutunmustur🙏🏻 çok şükür bugüne kadar pek bir sıkıntı yaşamadan geldim inşallah bundan sonra da yaşamam doktor bir baksa keyfi yerinde dese çok rahalicam valla:)

Back
X