Hamilelikte hangi sporları / egzersizleri yapmalı?

PembeBasak

:)
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2016
191
141
103
Merhaba arkadaşlar :anneadayı::KK200:

Hamilelikte spor yapmak hem çok faydalı hem de doğumu kolaylaştırıyormuş. Aranızda spor yapan ya da yapmayı düşünen var mı?? Varsa neler yapıyorsunuz???

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar :anneadayı::KK200:

Hamilelikte spor yapmak hem çok faydalı hem de doğumu kolaylaştırıyormuş. Aranızda spor yapan ya da yapmayı düşünen var mı?? Varsa neler yapıyorsunuz???
çok yürüyüş yapmak iyi geliyormuş birde yüzmek

merhaba ben hem kilolu hamile kaldığım için hemde kilo almamak ve rahat doğum yapmak için spor yapıyorum şuanda sadece yürüyüş yapıyorum gördüğüm kadarıyla aramızda bir hafta var bebeklerde :) allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah canım :) ben şuanda sadece yürüyüş yapıyorum aşırı esneme veya yorucu hareketleri doktor 3 aydan önce önermiyor. 3.ay itibariyle pilatese başlayacağım :) kesinlikle tavsiye ederim hem doğumu rahatlatmak hemde bebeğe doğru oksijeni sağlamak beyinsel ruhsal rahatlamak adına harika bir spor :)

Bende kiloluyum yürüyüş yapicam inşallah. Hem kilo almamak hem de ödeme olmamak ve kolay doğum icin

merhaba ben hem kilolu hamile kaldığım için hemde kilo almamak ve rahat doğum yapmak için spor yapıyorum şuanda sadece yürüyüş yapıyorum gördüğüm kadarıyla aramızda bir hafta var bebeklerde :) allah bağışlasın sağlıkla kucağına al inşallah canım :) ben şuanda sadece yürüyüş yapıyorum aşırı esneme veya yorucu hareketleri doktor 3 aydan önce önermiyor. 3.ay itibariyle pilatese başlayacağım :) kesinlikle tavsiye ederim hem doğumu rahatlatmak hemde bebeğe doğru oksijeni sağlamak beyinsel ruhsal rahatlamak adına harika bir spor :)
Çok teşekkür ederim canım amin allah hepimize sağlıkla nasip etsin :) Bende kilo yok ama hamilelikte almamak için ve doğum kolaylaşsın diye istiyorum. yürüyüş kaç dakika yapıyorsun ?

Çok teşekkür ederim canım amin allah hepimize sağlıkla nasip etsin :) Bende kilo yok ama hamilelikte almamak için ve doğum kolaylaşsın diye istiyorum. yürüyüş kaç dakika yapıyorsun ?
o değişiyor canım yani evim çarşı içerisinde hem geziyorum hem alışveriş yapıyorum hem yürüyüş yapıyorum bazen 2 saat bazen 4-5 saat yapıyorum kendimi yormamaya özen göstererek takip ediyorum kendimi yorulduysam hemen geri dönüyorum ortalama 1-1.5 saat yeterli olur ama

ben daha çok yeniyim ama pilates yapıyorum ara mı vermeliyim? Esneme hareketleri yapmamak mı gerekiyor?

Benim 5.hafta içindeyken sordum doktor bir kaç hafta spor yapma dinlen bol bol demişti. bebek bir oluşsun kalp atışını bir duyalım da ondan sonra dedi.

Back
X