• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte günlük makyaj ve oje zararlımı?

kozmetiklerin çoğu cilt tarafından emildiğne göre ve çoğu kimyasal kökenli olduğuna göre hamilelik döneminde kozmetiklerden kaçınmak faydalıdır diye düşünüyorum...

hamılelıkte ozararlıdır bu zararlıdır dıye düşünüp bakımsız paspal gezen hamılelerı onaylamıyorum batıl ınanclarla sac kestırmeyenler özellıkle komık gelıyor tırnagına sürdüğün ojenın rahımdekı bebege ne zararı olabılır kı bence kalıtelı makyaj malzemelrıyle makyajın zararı olmaz kalıtesız makyaj malzemelerının zaten cılde zararı var zararlı kımyasallar ıcerdıgınden dolayı uzmanlar bunların kullanılmamasını hep söylüyorlar zaten

Geçenlerde amerikada yapılmış bir araştırma sonucunu okumuştumÖzellikle oje ve saç boyası çocukta katarakt yapıyormuş. Yine de siz bilirsiniz.

sac boyası normladede zararlı olabılıyor zaten bitkısel boyaları tercıh etmek önmelı oyüzden zaten hamıleyken sac boyatanlara bıtkısel boya uygulanıyor genelde ben hamıle oldugumda sac boyatmadım zaten dogal sac rengımı kullanıyorum halen ama oje sürdüm bır zararını görmedım kozmetıklerdede zararlı madde cok tabıkı oyüzdende kalıtelı markalar tercıh edılmelı saglık acısından

hamılelıkte ozararlıdır bu zararlıdır dıye düşünüp bakımsız paspal gezen hamılelerı onaylamıyorum batıl ınanclarla sac kestırmeyenler özellıkle komık gelıyor tırnagına sürdüğün ojenın rahımdekı bebege ne zararı olabılır kı bence kalıtelı makyaj malzemelrıyle makyajın zararı olmaz kalıtesız makyaj malzemelerının zaten cılde zararı var zararlı kımyasallar ıcerdıgınden dolayı uzmanlar bunların kullanılmamasını hep söylüyorlar zaten

bende öyle düşünüyorum ben bakımsız yaşayamam :)
bende hastalık var kocam makyajsız cok guzel oldugumu soyluyor ama makyajsız hıc bı yere gıdemıyorum kendımı cırkın hıssedıyorum

Back