P Pelin91 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Temmuz 2022 550 219 33 10 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelin91 #1 Kızlar merhaba. Hamilelikte kullanabilecegim mineral filtreli renksiz güneş kremi tavsiyesi alabilir miyim. Bioderma photederm aldım ama yüzüm bembeyaz oluyor emmiyor cilt. Beyazlık bırakmayan zararsız içerikli tavsiye alabilir miyim
Kızlar merhaba. Hamilelikte kullanabilecegim mineral filtreli renksiz güneş kremi tavsiyesi alabilir miyim. Bioderma photederm aldım ama yüzüm bembeyaz oluyor emmiyor cilt. Beyazlık bırakmayan zararsız içerikli tavsiye alabilir miyim
G gisla Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2024 1.338 2.229 48 28 10 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Pelin91 #2 Ben cyrene ve barulab kullanıyorum ama onlar da bırakıyor malesef renk. Fiziksel olduğu için geneli bırakıyor ama çok rahatsız edici değil. Yazın renkli bioderma nude touch kullandım o daha iyiydi
Ben cyrene ve barulab kullanıyorum ama onlar da bırakıyor malesef renk. Fiziksel olduğu için geneli bırakıyor ama çok rahatsız edici değil. Yazın renkli bioderma nude touch kullandım o daha iyiydi