• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Gül (Madalyon) Hastalığı Geçiren Oldu Mu?

gulumseyenmutsuz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
878
Puanlar
33
3 sene önce ilk defa çıkmıştı doktor en fazla 2 defa geçirirsin tekrarlamaz demişti ama bu benim 3 yıl içinde 4. tekrarlayışı. 🤦🏻‍♀️ Hamilelikte çıkmasına üzüldüm çok fazla yayıldı. Doktora haftaya gideceğim. O yüzden geçiren olduysa hamilelikte danışmak isterim. Krem falan kullanabildiniz mi? Çok kaşınıyorum ve çok yayıldı kısa sürede tüm vücuduma..

Bende var Şuan 28 haftalık gebeyim hamilelikte alevleniyormuş hap yazamadı krem yazdı iki tane birini eczaneden almadım henüz alınca unutmazsam ikisinin ismini de yazarım

Bende var Şuan 28 haftalık gebeyim hamilelikte alevleniyormuş hap yazamadı krem yazdı iki tane birini eczaneden almadım henüz alınca unutmazsam ikisinin ismini de yazarım
Çok geçmiş olsun çabucak atlatalım 🙏🏻 sevinirim teşekkür ederim. Cildiyeye mi gittiniz?

Çok geçmiş olsun çabucak atlatalım 🙏🏻 sevinirim teşekkür ederim. Cildiyeye mi gittiniz?
Evet bi dermodicos plus krem yazdı trendyolda da var bi güneş kremi yazı solante marka pahalı geldi bana almıycam bir de eczaneden alacağım var yarın onun ismini de yazarım

Evet bi dermodicos plus krem yazdı trendyolda da var bi güneş kremi yazı solante marka pahalı geldi bana almıycam bir de eczaneden alacağım var yarın onun ismini de yazarım
Tamamdır teşekkür ederim bende randevu bulamıyorum devlette bir türlü gidemedim 🤦🏻‍♀️ olmadı özele gideceğim haftaya

Back