hamilelikte grip

dilaahraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
49
12
3
23
merhaba ateşli grip geçiriyorum bebeğime bişey olur mu çoğu kişi bebeğe zararlı diyo doğru mu

Grip değil ama ateş muhabbeti zararlı ateş varsa bir acile gidin bence ne olur ne olmaz
gittim parolun serumunu yaptılar biraz gözümü açtı kendime geldim umarım bişi olmaz düştü ateşim ama gribin bebeğe bir zararı olmaz dimi

gittim parolun serumunu yaptılar biraz gözümü açtı kendime geldim umarım bişi olmaz düştü ateşim ama gribin bebeğe bir zararı olmaz dimi
Bende grip oldm bugün öyle yatıyorum belime vurdu ağrısı öğlen bi parol içtim geçmişti şimdi yine ağrıyor 😪

Hayır olmaz zaten bebek sizin iyikeşmeniz için yardımda bile bulunuyor çok mucizevi şekilde önemli olan ateşti şükür o da düzelmiş.

Ateş tehlikeli ama şükür düşmüş. Ben grip olduğumda doktor yat dinlen ve taze kuşburnu çayı iç sadece başka şeye izin yok demişti. Yata yata geçti 1 haftada. Bir daha hafif ates olsa bile sirkeli su koyun bence hemen vücudunuza

Back
X