Doktora gidin gebelikte ateş çok risktir grip için kullanılabilecek ilaçlar mevcut..Kizlar merhaba hamilelikte grip olunca hic bir ilac kullanilmiuor diye biliuorum. Ben de suan cok kötü durumdayim yatak döşek yatiyorum. Öksürük bi yandan ateşim var bi yandan degisik bi soğuk alginligi sanirim. Sizce ne kullanmaliyim yani siz nasil yendiniz. Bas ağrısından öldüm resmen kac gündür ne yapsam bilemedim bitki caylari yasak ilac yasak..
Bana yasak deniliyor ya bende korkumdan kullanamıyorum pazartesi gidicem doktora o gune kadar evde ne kullanabilrim acabaDoktora gitmelisiniz..... gecmis olsun.
Bu Arada hamilelikte bitki cayi yasak degil asirisi onerilmiyor..
Bana da verirmi ondan acaba. Evde yapabilecegim birseu yok demi. ;((Bana largopen vermişti çok kötü olmuştum
Acile gittim ilk hamile olduğumu söyledim serum bağladı birde largopen verdi bence acile gidin şimdi bir serum baglasinlarBana da verirmi ondan acaba. Evde yapabilecegim birseu yok demi. ;((
Bana yasak deniliyor ya bende korkumdan kullanamıyorum pazartesi gidicem doktora o gune kadar evde ne kullanabilrim acaba
Bir tek adaçayı yasak diye hatırlıyorum, onun dışında tüm bitki çayları zararsızdı.Ben cayima taze zencefil ve limon atiyorum faydasi olur diye dusunuyorum sizede. Iki doktora gidiyorum biri prof. Gunde 1-2 bitki cayi serbest diyor ama ben nefret ederim ztn agzima suren biri degilim. Bitki cayiyla cocuk dusmez de dedi hatta. Tabi abartmayin yine ama. Birde hamilelikte tarcin onerilmiyor aklinizda olsun. Meyve suyu tuketin taze skip. Nar, portakal gibi. Atesinizi devamli takip edin cok artarsa hemen acile gidin
Bas agrisi icin kulak arkaniza limon kolonyali pamuk koyabilirsiniz. Basiniza patates dilimleyip baglayabilirsiniz.
Öksürüğe iyi gelirmi serum sence bilmiyorumAcile gittim ilk hamile olduğumu söyledim serum bağladı birde largopen verdi bence acile gidin şimdi bir serum baglasinlar
Teşekkür ederim zencefil aldim bende limon ve zencefil kaynatsam olurmuBen cayima taze zencefil ve limon atiyorum faydasi olur diye dusunuyorum sizede. Iki doktora gidiyorum biri prof. Gunde 1-2 bitki cayi serbest diyor ama ben nefret ederim ztn agzima suren biri degilim. Bitki cayiyla cocuk dusmez de dedi hatta. Tabi abartmayin yine ama. Birde hamilelikte tarcin onerilmiyor aklinizda olsun. Meyve suyu tuketin taze skip. Nar, portakal gibi. Atesinizi devamli takip edin cok artarsa hemen acile gidin
Bas agrisi icin kulak arkaniza limon kolonyali pamuk koyabilirsiniz. Basiniza patates dilimleyip baglayabilirsiniz.
Teşekkür ederim zencefil aldim bende limon ve zencefil kaynatsam olurmu
Tamm canim yapayim bende Insallah sifa olurKaynamis suya taze zencefil dilimleyip atiorm ben bulantiya iyi geliyormus onun icin iciorum limonda skabilirsin. Ben biraz cayda koyuyorm zencefilli cay icmis oluuorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?