Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte grip öksürme soğuk algınlığı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.604
737
123
34
Kizlar merhaba hamilelikte grip olunca hic bir ilac kullanilmiuor diye biliuorum. Ben de suan cok kötü durumdayim yatak döşek yatiyorum. Öksürük bi yandan ateşim var bi yandan degisik bi soğuk alginligi sanirim. Sizce ne kullanmaliyim yani siz nasil yendiniz. Bas ağrısından öldüm resmen kac gündür ne yapsam bilemedim bitki caylari yasak ilac yasak..

Ben ogrendigim gun grip olmustum ates falan cikiyodu ona dikkat etmelisin sirkeli su esin yardimci olsun alnina bacaklarina falan bi havluyla yapsin bunu bas agrisina da iyi gelecegni dusunuyorum.. bitki cayi evet bende icememistim hatta nane limon iceym dedm ama yok nanede rahmi inceltyo ilk zamanlar iyi degil diye yazanlar olunca korktum. C vitaminini meyvelerden almaya calis. Ben kefir ictim o beni baya ayaga kaldirdi belki sende de ise yarar halsizligimi falan aldi en azindan

Parol kullanabilirsiniz. Hamilelik boyunca kullanılabiliyor. Bitki caylarindan sadece IHLAMUR.
Kendinizi de sicak tutun
Ihlamur bal limon yapabilirsiniz.

Doktora gidin gebelikte ateş çok risktir grip için kullanılabilecek ilaçlar mevcut..

Doktora gitmelisiniz..... gecmis olsun.
Bu Arada hamilelikte bitki cayi yasak degil asirisi onerilmiyor..

Bana yasak deniliyor ya bende korkumdan kullanamıyorum pazartesi gidicem doktora o gune kadar evde ne kullanabilrim acaba

Ben cayima taze zencefil ve limon atiyorum faydasi olur diye dusunuyorum sizede. Iki doktora gidiyorum biri prof. Gunde 1-2 bitki cayi serbest diyor ama ben nefret ederim ztn agzima suren biri degilim. Bitki cayiyla cocuk dusmez de dedi hatta. Tabi abartmayin yine ama. Birde hamilelikte tarcin onerilmiyor aklinizda olsun. Meyve suyu tuketin taze skip. Nar, portakal gibi. Atesinizi devamli takip edin cok artarsa hemen acile gidin

Bas agrisi icin kulak arkaniza limon kolonyali pamuk koyabilirsiniz. Basiniza patates dilimleyip baglayabilirsiniz.

Bir tek adaçayı yasak diye hatırlıyorum, onun dışında tüm bitki çayları zararsızdı.

Teşekkür ederim zencefil aldim bende limon ve zencefil kaynatsam olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…