Hamilelikte grip nasil atlatabilirim

Cikssekil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
2.155
5.690
88
32
Arkadaşlar merhaba 8 haftalık hamileyim ve fena derecede grib oldum nasıl atlatabilirim ne icebilirim ne faydalı ne zararlı olur lütfen yardımcı olur

Bizim yapabilceegimiz birsey oldugunu sanmiyorum doktoruna sorsan. Ben agri kesici bile alamadan 3 ay grip gezdim yani hc brsey kullanmadim

Bizim yapabilceegimiz birsey oldugunu sanmiyorum doktoruna sorsan. Ben agri kesici bile alamadan 3 ay grip gezdim yani hc brsey kullanmadim
Hapsiriktan oksurukten korkuyorum bebeğime bisey olur diye karnim hopluyor hapsirdikca sanırım bahar alerjisi

Bende 3 gun once nezle olmuştum, hapsirmaktan icim dışıma çıkmıştı 🤦‍♀️
Bol bol su ve c vitamini tüket arkadaşım ama mutlaka doktoruna da danışve durumunu bildir.

Ben 6haftaliktim sanırım bademcik enfeksiyonu geçirmiştimve mecburen antibiyotik kullanmıştım doktor kullanmazsan zaturreya cevirip sana da bebege de zarar verebilir demişti o yuzden kullandim hamileliğe uygun bir antibiyotik.

Allah şifanı versin inşallah arkadaşım tez vakitte.

Bende 3 gun once nezle olmuştum, hapsirmaktan icim dışıma çıkmıştı 🤦‍♀️
Bol bol su ve c vitamini tüket arkadaşım ama mutlaka doktoruna da danışve durumunu bildir.

Ben 6haftaliktim sanırım bademcik enfeksiyonu geçirmiştimve mecburen antibiyotik kullanmıştım doktor kullanmazsan zaturreya cevirip sana da bebege de zarar verebilir demişti o yuzden kullandim hamileliğe uygun bir antibiyotik.

Allah şifanı versin inşallah arkadaşım tez vakitte.
Sağol canım inşallah atlatirim yarın daniscam doktoruma

Back
X