• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte gribi nasıl atlatirim

Hamilelikte gribal enfeksiyonda antibiyotik kullanılmalı mı

• Evet

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

Endiseli anne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
33
33
3
37
Merhaba arkadaşlar ben 18+2 günlük gebelik IVF gebelik 3 4 gündür hastayım sürekli nane limon ve ıhlamur çayı içiyorum atlatamadim. Bugün aile sağlığı merkezine gittim antibiyotik verdi hamilelikte kullanabilirsin dedi. Gebelik takibimi yapan doktora sordum sorun olmaz dedi IVF doktoruma sordum kullanma dedi. Ne yapmalıyım? Çaylarla geçecek gibi değil siz ne önerirsiniz? :110:

Öncelikle geçmiş olsun tarçın deneyebilirsin balın içine en doğal antibiyotiktir canım bu arada ıvf gebelik ne demek merak ettim tüp bebek gibi bişi mi

Gecmis olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız. Ben de farenjit olmustum ki farenjitin antibiyotiksiz gecmesi cogu zaman mumkun olmuyor. Calisiyor olmama ragmen 1 hafta boyunca bol bol uyudum, daha cok su tukettim, coraplarimi ayagimdan atletimi sirtimdan eksik etmedim, uyurken karin bolgemi örtmeye ozen gösterdim. Kendine cok dikkat edersen anbiyotige ihtiyacin kalmaz bence.

Gecmis olsun umarım en kısa zamanda atlatırsınız. Ben de farenjit olmustum ki farenjitin antibiyotiksiz gecmesi cogu zaman mumkun olmuyor. Calisiyor olmama ragmen 1 hafta boyunca bol bol uyudum, daha cok su tukettim, coraplarimi ayagimdan atletimi sirtimdan eksik etmedim, uyurken karin bolgemi örtmeye ozen gösterdim. Kendine cok dikkat edersen anbiyotige ihtiyacin kalmaz bence.
Çok sağol canım teşekkür ederim açıkçası benden çok eşim daha dikkatli bu konularda sanki ben değil de esim taşıyor bebeği önerilerine dikkat edeceğim

Cok sevindim tatlim cunku gercekten eslerimiz bize en buyuk destek bu süreçte. Anlayışlı ve seni dusunen bir ese sahip oldugun icin cok şanslısın. Allah bebisinle ve esinle mutlulugunu daim etsin insallah.

Cok sevindim tatlim cunku gercekten eslerimiz bize en buyuk destek bu süreçte. Anlayışlı ve seni dusunen bir ese sahip oldugun icin cok şanslısın. Allah bebisinle ve esinle mutlulugunu daim etsin insallah.
Amin canım elbet düşünen bir eşi herkes ister ama benim eşim fazla düşünen biri insan fazla ilgiden bunalir mı evet bence ben fazlasıyla bunalım inşallah sende hayırlısı ile kucağına alırsın bebegini

Amin canim. haklisin insan asiri ilgiden bunalabilir hatta suan hormonlarımız dengesizlestigi icin daha da cok bunalabilirsin. Esinle konusmaya calis eminim seni anlayacaktir hatta konuşmaya taakatin yoksa küstür kendine birkac gun uzak durur sonra alirsin gönlünü :cool:

Sarımsak ve soğan tüketin çiğ olsun ama. Bol su, limon ve meyve. Ben bu şekilde hiç ilaç kullanmadan atlatmıştım şükür.

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Bende faranjit oldum grip oldum dayanamiyordum doktora gittim antibiyotik vermişti kullandığım ilk dozda zehirlendim :( alerjik yan etkiler olmaya başladı. Serum falan verdiler. Tavsiyem mümkün olduğunca hamileyken hiç bir ilaçla işiniz olmasın :) bol bol sıvı tüketmelisin. Çorba su ıhlamur bal. Ve ılık duş . Biraz dinlenirsende atlatirsin inşallah. Çok kötü olursanda serum baglatirsin içine vitamin ilave edilmiş o da rahatlatiyor insanı.

Merhaba arkadaşlar ben 18+2 günlük gebelik IVF gebelik 3 4 gündür hastayım sürekli nane limon ve ıhlamur çayı içiyorum atlatamadim. Bugün aile sağlığı merkezine gittim antibiyotik verdi hamilelikte kullanabilirsin dedi. Gebelik takibimi yapan doktora sordum sorun olmaz dedi IVF doktoruma sordum kullanma dedi. Ne yapmalıyım? Çaylarla geçecek gibi değil siz ne önerirsiniz? :110:
Öncelikle geçmiş olsun canım ama bitki çaylarının da fazlası zararlıymış aman dikkat et benim doktorum çok içme dedi bitki çaylarından

Back