• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte göğüs ucu acırmı?

-Gzmlkz-

❤İşimiz Allah'a Kalmışsa Olmuş Bil..❤
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.063
864
73
Merhaba kızlar sorum başlıkta yazdığı gibi hamilelilte göğüs ucu acırmı. Bat'a 8 gün var 3 4 gündür sağ göğsümde ağrı var normalde adet öncesinde acıma olurdu ama sadece dolgunluk ve kollarımın yanı acırdı ama bu ay ucu acıyo sanki yara çıkmış gibi elleyince içim cız ediyor sol tarafımda hiç bir ağrı yok sadece sağda var.. Sık idrara çıkmaya başladım ve yine sağ kasığımda 1 haftadır iğne batması gibi ağrı oluyor nedense sol tarafımda hiç birşey yok herşeyi sağfa hissediyorum. Hamile olduğunu bu belirtilerle anlayan varmı yardımcı olursanız sevinirim göğüs ağrımın adetten olduğunu düşünmiyorum ya hamilelik yada başka bir hastalık ki inşallah değildir :( fikirlerinizi bekliyorum...

Canım bata 8 gün varmış. Şöyleki benimde göğüslerimin ucu çok acıdı ama bu 7. haftada falan oldu. Adete bu kadar çok varken olurmu sanmıyorum.

Evet batima 3 4 gun kala göğüslerim sisti agridi.

Canım bata 8 gün varmış. Şöyleki benimde göğüslerimin ucu çok acıdı ama bu 7. haftada falan oldu. Adete bu kadar çok varken olurmu sanmıyorum.
aynen canım ama nette okuduğum kadarıyla olurmuş hamilelik olur olmaz süt üretmeye başlarmış vücut burdada sormak istedim yaşayanlar vardır belki diye :)

İlkinde de aynı şekil oldu bunda da ilk başladığı andan itibaren gebelik biliyordum hamile olduğu mu

İlkinde de aynı şekil oldu bunda da ilk başladığı andan itibaren gebelik biliyordum hamile olduğu mu
ben oğluma hamileyken sürekli israra çıkardım ından anlamıştım ama göğsüm hiç acımamıştı son aylarda hassaslaşmıştı aşırı şekilde.. Ama busefer göğsüm acıyo bazen sanki ağırlaşıyo içinde süt varmış gibi :) 7 günüm kaldı sabrsızlıkla bekliyoruz :)

ben oğluma hamileyken sürekli israra çıkardım ından anlamıştım ama göğsüm hiç acımamıştı son aylarda hassaslaşmıştı aşırı şekilde.. Ama busefer göğsüm acıyo bazen sanki ağırlaşıyo içinde süt varmış gibi :) 7 günüm kaldı sabrsızlıkla bekliyoruz :)

Eğer korunmuyor sanız hamilelik şansı elbette var benim en büyük belirti göğüs ağrısı di

Eğer korunmuyor sanız hamilelik şansı elbette var benim en büyük belirti göğüs ağrısı di
korunmuyoruz canım bebek istiyoruz zaten ama göğsümün ağrısı şaşırttı beni normalde hep kenarları ağrırdı kas ağrısı gibi hassaslaşırdı ama bu sefer ucu acıyor yara varmış gibi elleyemiyorum nedense :(

korunmuyoruz canım bebek istiyoruz zaten ama göğsümün ağrısı şaşırttı beni normalde hep kenarları ağrırdı kas ağrısı gibi hassaslaşırdı ama bu sefer ucu acıyor yara varmış gibi elleyemiyorum nedense :KK43:

Bende de öyle oldu kızım birden üstüme atılınca felan çığlık atıyordum çok ağrıyor du ordan anladım rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah

Hemde nasıl acir benim hala dokununca açıyor hamileliğin başında daha çoktu azaldı ama hala açıyor

Bende hanileyken gögüs uçlarım çok ağrırdı dokunamıyordum bile.

Bende göğüslerden anlamıştım uçlarda koyuluk ve yumurtlama gününden itibaren hassasiyet ve acıma vardı

İnşallah kızlar ya valla moralimi düzelttiniz allah razı olsun :) bata 5 gün laldı resmen gün sayıyorum geçmiyo :) göğsümün acısı geçti ve adetim yaklaşmasına ragmen hassasiyet yok göğüslerimde. Diğer aylar dokunamazdım bile :) sabahları kalkınca hafif kasığım ağrıyo bide eğilince hissediyorum ağrdığını hafiften :) sabahları hiç bişey midem almıyo kaynanam bile soruyo neden hiç bişey yemiyosun diye iştahsızlık var aşırı. Eğer hamile değilsem bunların çoğu psikolojiktir değilmi :(

Back