Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim hamileliğiminde ilk belirtisi oydu atlet falan dokundukça çığlık atıyordum resmen.
Hamilelikte baaya geçti ama şimdi tekrar başladı doğuma yakın![]()
selinaycım bugün kan tessti yaptırdım ve 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim Allaha şükür olsun darısı olmayanlara ve sana inş. herşeyin hayırlısı olur gerçekten çok sevindim hala inanasım gelmiyor ŞOKTAYIMcanım bu sitede yazdığım mesaja tekrar geri dönmek o kadar zorki inanki daha yeni buldum tekrar
Benim 5 yaşında bi kızım var ilk hamileliğimde hatırladığım kadarıyla hiç renkli akıntım olmadı ama üstünede adet gören insanlar var. tabi bu normal adet boyutunda değil
Benim sana tavsiyem hiç beklemeden bi doktora görün hem orda sana daha detaylı bilgide verirler
İnşallah hamilesindir
öptüm kendine iyi bak tekrar döncem sana
canım adet olmadan 10 gun once falan benımde gogsumun ucu cok acımıstı elımı deyemıyodum normalde gogusler hassaslasır ama ucundakı acı ılk defa olmustu ben o zaman belkı hamıleyım dedım dogruymus ıns darısı basına
Canım bende bir kimyasal gebelik geçirdim ve onda o kadar göğüs ağrısı çektim ki şuan 2 ayımdayım kimysaldan sonra adetime 9 gün var göğüs ağrısı hiç yok sadece belim de ağrılar oluyor göğüs ağrısı yok diye umudumu kestim de sen ikinci gebeliğinde göğüs ağrısı çekmemişsin inşllah benimde öyle olur yaAçıkcası ilk gebeliğimde o kadar göğüs ucu ağrısı çekmiştim ki atlet bile dokununca sızlıyordu. Kahverengi kısımlar da kocaman olmuştu. Ama ikinci gebeliğimde hiç yaşamadım. Gebeliğim sorunlu mu diye düşündüm. Ama hiç göğüs agrısı çekmesem de zamanla göğüslerim büyüyüp renkli kısım koyulaştı.
Merhabacanım adet olmadan 10 gun once falan benımde gogsumun ucu cok acımıstı elımı deyemıyodum normalde gogusler hassaslasır ama ucundakı acı ılk defa olmustu ben o zaman belkı hamıleyım dedım dogruymus ıns darısı basına