Hamilelikte glıkofen kullanımı ??

Vadidekizambal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
10
2
1
33
Merhaba hanımlar ben Nisa’n ayında kimyasal düşük yaşadım kan pıhtılaşma testi yaptırdım sonuçlar negatif şimdi tekrar hamileyim beta 260 bugun insülin direncim var glukpfen kullanıyorum ve doktorlar glukofen v.b ilaçları içmemi söylüyorlar şuan gebelik çok yeni içim hiç rahat değil sanki içmesem düşecek miş gibi varmı kullanan ????

Bu tur ilaclarin dusugu onledigine dair calismalar var hatta bazi dr lar sirf o sebeple bile veriyor. Endise etmeyin ben 2 hamileligimde de kullandim

Bu tur ilaclarin dusugu onledigine dair calismalar var hatta bazi dr lar sirf o sebeple bile veriyor. Endise etmeyin ben 2 hamileligimde de kullandim

Gerçekten mi Benim doktorum anında bırakmamı istemişti Peki neye göre kullandırıyolar acaba, kafam çok karıştı

Diger doktrolar neye gore kullandiriyor bilmiyorum ama ben seker icin kullanmistim

Anladım ben öncesinde insülin direncim için kullanıyordum , 20 ye yakındı kanımda, insülin direnci de hamile kalmayı zorlaştırıyor diye duymuştum ama glifor içtiğim için yardımcı oldu diye düşünmüştüm Yine de fikirler için teşekkürler bir doktora daha danışacağım

Merhaba hanımlar ben Nisa’n ayında kimyasal düşük yaşadım kan pıhtılaşma testi yaptırdım sonuçlar negatif şimdi tekrar hamileyim beta 260 bugun insülin direncim var glukpfen kullanıyorum ve doktorlar glukofen v.b ilaçları içmemi söylüyorlar şuan gebelik çok yeni içim hiç rahat değil sanki içmesem düşecek miş gibi varmı kullanan ????
İnsülin direncim var doktor hamile kalınca ilacı bıraktırdı. Hala da kullanmıyorum dikkat ediyorum yediklerime. Hamilelikte kullandırma nedeni nedir ?

Benimde 14 e yakın bütün kadı doğumcular ben endokrin ciler bırak diyor ama benim bi kötü tecrübem olması sanki ilacı bıraktığımda kan şekeri dengelenmeyeyim bebek tutunamayıp düştü gibi düşüyorum sevgili midia ne kadar kullandınız acaba tüm hamilelik boyunca mı birde Doğum da ve bebekte bi sorun olmadı değil mi o kadar çok korkuttular ki tekrar tekrar sormak istiyorum

Merhaba insülin direncem var benimde nasıl beslendiniz diyetisyen eşliğinde mi yol aldınız ?
İlk 3 ay kendim dikkat ettim, 14. Haftaya kadar 600 ve kilo aldım o yüzden. Şimdi de 18 deyim toplam alınan kilo 2 olmadı. Diyetisyen’e yeni başladım. Diyabet ilacı bebeği tutundurdupuna dair bilimsel ver duymadım ama hamile kapmak isteyenler yumurtayı erken olgunlaştırır çatlattınız için doktor kontrolünde kullanıyormuş. Yapman gereken iradeli olup yememek. Ben düşürdüm bile insülin direncimi ilaç kullanmadan gem de gebelikte. Sen de yapabilirsin cmm

Merhabalar ne kadar süre kullandınız tüm hamilelik boyunca mı sizde ve çocukta sorun olmadı değil mi kusura bakmayın çok endişelendirdiler
Ben 20 kusur haftaya kadar kullandim. Sonrasinda yeterli gelmedi hap, hamilelik sekerim de cikti cunku, insulin kullandim

Back
X