tatlim eger simdiye kadar kilo aldiysan gelicek aylarda en az 7-8 kilo daha alicagini dusunerek bence kiyafetini al. Yada gogus altindan genisleyen modeller olsun ve gobek kisminde baya bir pay olsun.
Ben mesela onceki hamileligimde hic kilo almadim 5 ay kadar falan ama toplam olarak ben kilo almasamda cocuk doguma kadar 8-10 aliyor. Soyle dusun 3.5 kilo falan dogum kilosu bebek sonra iste plasenta suyu vesaire derken 4-5 kiloda ordan ekledin mi. Toplam zaten8-10 kilo haydi haydi alirsin. Sen almasan bile karnin o sekilde buyuycek yani.
Ben suan ikinci cocuguma hamileyim 19 haftalik, hamile kalmadan onceki kilomdayim hala yani tartiya cikinca hic bir artis yok, ama karnim baya buyudu beni goren yani hamile oldugumu tahmin edebilir. Sonuc olarak kendi vucudumdan kilo verdim ama bebek aldi ve bu yuzden karnim buyudu. Onceden giydigim elbiseler tunikler dar oluyor ayni kilomda kalmama ragmen.
Daha fazla kilo alan bayanlar var tabi 20 kilo alanlar var mesela tabi onlarda biraz daha farkli durum 10 kilo gobek alsa 10 kiloda kendi vucudu almis oluyor. Kisiden kisiye gore degisir yani bu konu.