Hamilelikte giyim

ValoFade

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
2.078
2.534
Merhabalar aklıma takılan bir şey var sizden fikir istiyorum? Ben bu haftaya kadar iç çamaşırımı hep normal şekilde giydim dar değil rahat edeceğim şekildeydi ama aklıma takıldı acaba ben dar değil diye düşünüyorken karnımı sıkmış mıdır? Lastik kısmı tam göbek deliğimin biraz üstüne geliyordu bir sorun olmuş mudur diye endişe etmeye başladım Bugünden itibaren lastiğini karnımın altına getirmeye başladım. Normal pantolon tarzı kıyafetleri zaten göbek deliğimden 1 karış yukarda giyiyorum bayadır ama dediğim gibi iç çamaşırı konusu kafama takıldı

Karnınız ne boyutta bilemediğimiz için yorum yapamayacam. Ama sıksa siz de rahatsız olurdunuz muhtemelen. Ben hep düşük bel giydiğim için çamaşırı hala aynılarını giymeye devam ediyorum.

Karnınız ne boyutta bilemediğimiz için yorum yapamayacam. Ama sıksa siz de rahatsız olurdunuz muhtemelen. Ben hep düşük bel giydiğim için çamaşırı hala aynılarını giymeye devam ediyorum.
Beni rahatsız etmedi açıkcası ama karnımda kilo olduğu için çok anlayamıyorum zaten göbek gibi duruyor. Bugün kafama takıldı acaba bebişi içerde sıkıştırdım mı diye. Şöyle diyim çamaşırlar çok iz yapmıyordu hafif bir iz oluyor ama rengim beyaz o yüzden her şeyde öyle iz oluyor

Görünene göre kilonuz var, karnınızdaki yağı aşağı bile itmemiştir çamaşır zaten ne sıkıştırması. Kendinizi üzmeyin boş yere

Bence sorun olmamıştır çok çok zayıf da değilsiniz madem.

Görünene göre kilonuz var, karnınızdaki yağı aşağı bile itmemiştir çamaşır zaten ne sıkıştırması. Kendinizi üzmeyin boş yere
Teşekkür ederim bende bi yanda sizin dediğiniz gibi düşünüyorum bi yandan kafaya takıyorum. İçime su serptiniz
Bence sorun olmamıştır çok çok zayıf da değilsiniz madem.
Çok teşekkür ederim ferahladım biraz

6 hafta oldu son kontrolden beri perşembe günü detaylı ultrasonum var şu son hafta kafama sürekli bişeyler takıyorum

Güzel geçsin detaylı.

Amniotik sıvı sadece size yük olsun diye yok orda tadını çıkarın gebeliğin. İkinciyi isterseniz o gebelikte güleceksiniz bu kaygılarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…