hamilelikte genital siğil

Hadi ya bana öyle bir durumdan bahsetmedi zaten çok ilgili bir doktor değil doğuda çalışıyorum eldeki imkan maalesef bu kadar ve 1 tane siğil var dedi yaktırmayayım mı o zaman artma ihtimali varsa eğer teşekkür ederim el mahkum sezaryen riske atmamalı diye düşünüyorum

Sigil varken bebegin dogum kanalindan gecmesi riskli dedi doktorum zamaninda ki bu sezeryan sebeplerinden biriymis zaten..Ben normal dogum diye cikdirmistim cok istiyordum benlerime lokal anestezi uyguladi ve aldi .. Ama doguma yakin yine ciktiklarini farkettim ve bebegimi riske atmamak icin sezeryan tercih ettim,genel anestezi ile ameliyat sirasinda benlerimide aldi doktorum..Dogumdan sonra bir daha cikmadi zaten..Hamilelikte hormonlardan dolayi olabiliyormus..Siz bebeginiz icin en iyisini bilirsiniz daha yolun en basindasiniz size tavsiyem bebeginiz icin yapacaginiz en buyuk iyilik kendinizi uzmemeniz ve mutlu bi hamilelik gecirmeniz Allah saglikla kucaginiza alacaginiz gunleride gostersin masallah

Çok teşekkür ederim tecrübeli birinden bunları duymak içime biraz daha cesaret kattı çok sağolun inşallah sorunsuz olur her şey

HPV YANİ SİĞİL FORUMU BURASI DEĞİLDİR HPVNİN TEDAVİSİ BULUNMUŞTUR DİYEBİLİRİZ SON HABERLER 2017DE CIKAN SON TEDAVİ YÖNTEMLERİ NE YAPMANIZ GEREKTİĞİ HEPSİ https://www.kadinlarkulubu.com/foru...er-hpv-human-papilloma-virus.138541/page-1535 BU FORUMDADIR LÜTFEN DUYURUNUZ 10 YILDIR HPVNİN FORUMU BU LİNKTEKİ FORUMDUR DİĞER SİTELERE VE BURADA REKLAM AMACLI YAZANLARA İTİBAR ETMEYİNİZ DİĞER SİTELERDE 2--3 FORUM VAR O FORUMLARIN HEPSİNİ DE 2-3 BU KONUDA BİLİNEN DOKTOR REKLAM AMACLI KORKUTMA AMACLI AÇILMIŞTIR SİĞİL ÇIKTIYSA GARDASİL VURULUN GARDASİL SİĞİL ÇIKARAN TİPLERE KARŞI KAPILDIKTAN SONRA VÜCUDUN TEPKİNİ ARTTIRIYOR ORAL HPV VE SİĞİL YAPAN TİPLERE KARŞI GARDASİLİN KORUYUCU ETKİSİNİN YANINDA SİĞİL YAPAN DÜŞÜK RİSKLİ TİPLERİ 3.DOZDAN SONRA TEDAVİ ETTİĞİ KANITLANMIŞTIR ERKEKLERİ DE AŞILATIP SİĞİLDEN KURTULABİLİRSİNİZ BÜTÜN MAKALELER LİNKTEKİ 1535 SAYFADA PAYLASILMISTIR

SİĞİLİ OLAN ANNELER ASLA VE ASLA NORMAL DOĞUM YAPMASIN SEZARYAN OLSUN ALTI ÜSTÜ SEZARYAN OLUCAKSINIZ GİDİP ISRARLA NORMAL OLMANIN Bİ MANASI YOK COCUGUN AGZINA YAPISABİLİR SİĞİL CIKABİLİR EĞER ETRAFINIZDA BÖYLE BİR DOGUM VARSA COCUGU BÜYÜYÜNCE HEMEN GARDASİL VURDURSUNLAR GARDAS,L ORAL HPV YANİ BOGAZDAKİ SİĞİLİ TEDAVİ EDİYOR VE BAGISIKLIGI GÜCLENDİRİN CORİOLUS MRL VE AHCC GETİRİN MULTİVİTAMİN KULLANIN

Mehmet ozkana inanmayin yaziyor googlede biri yazmis neler yaptigini

Merhaba ben 3 aylık hamileyim ve bende de bu siğiller var ne yaptığınızı merak ediyorm bebeğiniz sağlıklı bir şekilde doğdumu cevaplarsanız çok mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…