- 18 Şubat 2016
- 878
- 1.194
- 113
- Konu Sahibi patasana17
-
Hadi ya bana öyle bir durumdan bahsetmedi zaten çok ilgili bir doktor değil doğuda çalışıyorum eldeki imkan maalesef bu kadarCanim oncelikle Allah bi avazda kavustursun..Sigil oldugu zaman zorunlu olarak sezeryan oluyor benim bildigm bu eger istersen doktorunla konusabilirsin kesin cevap icin..Ben hamileligimin 7.ayinda yaktirmistim ama hormonlardan tekrar ciktilar ve sezeryanla dogum sirasinda doktorum yine aldi onlari...Dogumgan sonrada bi daha cikmadi..Tekrar cikacaklarini bilseydim ve zornlu sezeryan olacagimi bilseydim bosuna lokal anestezi alip yaktirmazdim... Y yakamozeinstein
Sigil varken bebegin dogum kanalindan gecmesi riskli dedi doktorum zamaninda ki bu sezeryan sebeplerinden biriymis zaten..Ben normal dogum diye cikdirmistim cok istiyordum benlerime lokal anestezi uyguladi ve aldi .. Ama doguma yakin yine ciktiklarini farkettim ve bebegimi riske atmamak icin sezeryan tercih ettim,genel anestezi ile ameliyat sirasinda benlerimide aldi doktorum..Dogumdan sonra bir daha cikmadi zaten..Hamilelikte hormonlardan dolayi olabiliyormus..Siz bebeginiz icin en iyisini bilirsiniz daha yolun en basindasiniz size tavsiyem bebeginiz icin yapacaginiz en buyuk iyilik kendinizi uzmemeniz ve mutlu bi hamilelik gecirmeniz Allah saglikla kucaginiza alacaginiz gunleride gostersin masallahHadi ya bana öyle bir durumdan bahsetmedi zaten çok ilgili bir doktor değil doğuda çalışıyorum eldeki imkan maalesef bu kadarve 1 tane siğil var dedi yaktırmayayım mı o zaman artma ihtimali varsa eğer teşekkür ederim el mahkum sezaryen riske atmamalı diye düşünüyorum
Mehmet ozkana inanmayin yaziyor googlede biri yazmis neler yaptiginiöncelikle bu rahatsızlıktan neler cektiğimizi anlatmak sanırım ancak yasayan bilir ben internette doğal tedavi uzmanı mehmet özkan beye rastladım çok kısa sürede tedavi olduk tavsiye ederim googlede aradıgınızda bulursunuz şuan sayfasını hatırlamıyorum banada dua edersiniz 1 yılı geçti kullanalı çok şükür iyiyiz eşimdede bendede vardı kalmadı selamlar
Sigil tedavisi oldunmuBenim doktorumda 1 ay kala hpv bakicam bisey varsa normal dogum yapamazsin dedi
Sigil tedavisi oldunmu
Hpv testi yaptirdinmiBenim sigilim.yok
Hpv testi yaptirdinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?