- Konu Sahibi patasana17
-
Kızlar hamilelikte genital siğili olanlar varmı içinizde? Neler yapmak gerekiyor? Doktorlar zararı yok sadece normal doğum yapamazsın diyorlar. Sizler ve bebeğiniz nasıl? Çörek otunun bi zararı olur mu gebelikte?
Gebelik açısından HPV enfeksiyonunun önemi daha farklıdır:
Gebelik döneminden önce varolan ya da gebelikte yeni çıkan kondilom kitlelerinin aşırı büyümesi bazen doğum kanalının tıkanmasına neden olur ve vajinal yolla normal doğum imkansız hale gelir.
Diğer bir istenmeyen durum da bebeğin doğum eylemi esnasında doğum kanalından geçerken kanaldaki HPV'yi kapması sonucu meydana gelir. Virüsün bulaşması bebeğinin larinksinde (ses tellerinin bulunduğu organ) papillomlar (ufak kitleler) oluşmasına neden olabilir
arkadaşlar sitede okuyucuyum ve paylaşımlar çok güzel. bu siğil konusunu bugün internette dolaşırken farkettim. şimdi tam olarak nerede çıkıyor? bacakta çıkar mımesela?bacak derken bacağın vücutla birleştiği yer gibi... nerede olursa önem arz eder?nasıl birşeydir? vücutta çıkanları biliyorum onlar gibi mi sivilce gibi mi? ayırt edilebiliyor mu? deneyimi olanlardan öğrenmesi daha iyi oluyor. herkese iyi geceler...
ya ne zamandır kafamı kurcalıyor bu konu dr umda arkadaşım ve erkek oldugundandolayı muhtemelen bakması gerekecegini düşünerek soramıyorum başka dr ada keza benzeri sebepten çatal fobimden dolayı gitmek istemiyorum nasıl desem genital kenarlarında bir kaç tane agrılı içi dolu iri sivilce gibi zaman zaman agrılı bişeymidir bu sigil?zaten dogumum sezeryan olucak ama arkadaşlar yakmaktan kesmekten falan bahsetmiş korktum biraz kendiliginden geçsin diye bekliyorum ama bakalım yoksa gitmelimiyim ....takipteyim...
Kızlar hamilelikte genital siğili olanlar varmı içinizde? Neler yapmak gerekiyor? Doktorlar zararı yok sadece normal doğum yapamazsın diyorlar. Sizler ve bebeğiniz nasıl? Çörek otunun bi zararı olur mu gebelikte?
öncelikle bu rahatsızlıktan neler cektiğimizi anlatmak sanırım ancak yasayan bilir ben internette doğal tedavi uzmanı mehmet özkan beye rastladım çok kısa sürede tedavi olduk tavsiye ederim googlede aradıgınızda bulursunuz şuan sayfasını hatırlamıyorum banada dua edersiniz 1 yılı geçti kullanalı çok şükür iyiyiz eşimdede bendede vardı kalmadı selamlar
Konu oldukça eski kalmış ama bir umut yazıyorum :) Hamilelikte vücuttaki benleriniz büyüdü mü ? Öyle normal et beni olası benler et benine dönüştü mü ? Genital bölgemde var bir şey ya hayırlısı bakalım. Önceden ben var mıydı emin olamıyorum o yüzden içim içimi yiyor şimdi siğil mi ben mi diye
Evet canim vucudumdaki benler buyudu,ufak benlerim et bene donustu.koltukaltimda nokta kadar et benim vardi gecen gun dikkatimi gecti kocaman olmus.. Genital bolgede de et benlerim cikti .. Bugun lokal anestezi ile yaktirdim.. Umarim cikmazlar. Normal dogum istiyordum ama benleri aldirmis olsam bile sanirim bebegimi riske atamicam,sezeryan tercih edicem..Allah yardimcimiz olsun
hamileliğimde şu an genital siğil var 1 tane doktor kalp atışlarını duyunca yakalım dedi insanın içi rahat etmiyor ama en iyisi muayene olmak 1 yıldır var korkmuyorum çok şükür normalliğini kabullendim bebeğimi üzmemek için yani varsa da eğer canınızı sıkmayın yalnız değilsinizKonu oldukça eski kalmış ama bir umut yazıyorum :) Hamilelikte vücuttaki benleriniz büyüdü mü ? Öyle normal et beni olası benler et benine dönüştü mü ? Genital bölgemde var bir şey ya hayırlısı bakalım. Önceden ben var mıydı emin olamıyorum o yüzden içim içimi yiyor şimdi siğil mi ben mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?