hamilelikte genital kaşıntı sorunu yaşayan varmı?..

ayse_mcam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
166
2
96
41
İstanbul
kızlar 3 aya yakın hamileliğim ve acayip kaşıntım var sanırım mantar doktora henüz gitmedim kontrolümde söylicem yada arıcam ama acaba ilaç kullanmadan da kurtulmanın bi yöntemi olabilirmi bilen varmı ...​

kızlar 3 aya yakın hamileliğim ve acayip kaşıntım var sanırım mantar doktora henüz gitmedim kontrolümde söylicem yada arıcam ama acaba ilaç kullanmadan da kurtulmanın bi yöntemi olabilirmi bilen varmı ...​

İlaçsız geçmez sanırım, ama sen şimdiden bol bol su iç.Ve doktorunla bi an önce görüş.

ya ben de de kaşıntı var ama hep değil tahlil yaptırıyorum hiç bişey çıkmıyor

canım aynı sorunu bende yaşadım.şu an 7 aylık hamileyim halen dahada yaşıyorum ara ara. ilk zamanladki kadar sık değil şun. ben doktoruma söyledim. fitil ve krem verdi. şuan yok denecek kadar az oluyor. çok kötü oluyordum. seni çok iyi anlıyorum. çok rahatsızlık veriyor insana. geçmiş olsun sana

kızlar tşk ederim hepinize gerçekten çok zor yaa habire kaşınıyo korkuma bi yere de gidemiyorum ohaoldumsmile kaşınıyo ama kaşıyamıyorum artık acıyo felaket tahriş ettim sanırım.. benim asıl korkum 3 ayım daha dolmadı 3 aydan önce fitil krem falan zararlı değilmi eyvahedigeldismile

bende aynı sorunu yaşadım ilk 3 ayda elma sirkesiyle yıkamamı söylemişti dr.um ii gelliyor
boll su içmen ve tatlı çikolata v.s. yi azaltman gerekiyor cnm

ben de yasadim ama yanma da vardi ic kisminda. iliskiye girersem kendime gelemiyodum cok yaniyodu. doktora kasintidan once yanmayi soyledim. fitil verdi. krem aslinda iceride eriyor. 2 tane verdi ben birini kullaninca gecti. oburunu kullanmadim..
doktor fitil verir belki, gecmis olsun.

bende 9 haftalık hamileyim ara ara kaşıntılar tekrarlıyor gebelikte mantar enfeksiyonuna sık sık rastlanılırmış direnç azalıyormuş çünkü ben krem kullanıyorum geçiyo doktorunla bi görüş bence şimdiden geçmiş olsun.

fitil kullanamıyorum çünkü 3 ayımızı henüz doldurmadık travogen diye bi krem verdi ama onunda bi faydası yok habire kaşınıyo bende kekik suyuyla yıkıyorum artık 3 ay dolana kadar beklicem napim... hepinize tşk ilginiz için ...

Çok berbat birşey. Bende yaşadım, hala da zaman zaman kaşınıyor. Doktorum fitil ve krem verdi. iyi geldi. Doğrudan eczaneden de satıl alınabilir krem. Bu arada vajina bölgesini kuru tutman gerek. Akıntı çok oluyor bilirim. Sık çamaşır değiştirmeli, ya da peçete / günlük ped vs. kullanılmalı. İç çamaşırları iyi dezenfekte edilmeli (çamaşır suyu, ütü vs) Yoksa tekrar ediyor. geçmiş olsun.

Çok berbat birşey. Bende yaşadım, hala da zaman zaman kaşınıyor. Doktorum fitil ve krem verdi. iyi geldi. Doğrudan eczaneden de satıl alınabilir krem. Bu arada vajina bölgesini kuru tutman gerek. Akıntı çok oluyor bilirim. Sık çamaşır değiştirmeli, ya da peçete / günlük ped vs. kullanılmalı. İç çamaşırları iyi dezenfekte edilmeli (çamaşır suyu, ütü vs) Yoksa tekrar ediyor. geçmiş olsun.

yaa herkes akıntı olur diyo bende tam tersi akıntı yokki, sadece kaşınıyo uffff akannehir

Back
X