Hamilelikte gecmeyen idrarda yanma yardim

dilara010101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2025
9
0
1
31
Merhaba kizlar

Ben 8 haftalik hamileyim, hamileligim basinda. Berli idrarda yanma rahimde yanma
Oluyor doktorlara gittim hersey temiz cikiyor idrar kan idrar kulturu , eko
Yani iyi cikiyor surekli ama cagre bulamiyolar
Benim gibi bu durumu yasayanlar varmi kizlar cok yoruldum artik.
Bol sivi tuketiyorum
Hamileligim disinda olmuyor

Çok gecmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım dut kaynatıp içtim karnıbahar haşladım suyunuda içtim iyi geldi siz doktora sorun bunları yapın ayaklarınızı üşütmeyin bol su

Çok gecmiş olsun bende aynı şeyleri yaşadım dut kaynatıp içtim karnıbahar haşladım suyunuda içtim iyi geldi siz doktora sorun bunları yapın ayaklarınızı üşütmeyin bol su
Saol canim , bi deneyim insallah faydasini gorurum gercekten yoruldum Hic birsey fayda etmedi su ice ice migdem bulandi cok yaniyor hormonlardan diyolar Bilmiyorum artik bu guzel gunlerin hamileligin tadini cikarmak istiyorum

Saol canim , bi deneyim insallah faydasini gorurum gercekten yoruldum Hic birsey fayda etmedi su ice ice migdem bulandi cok yaniyor hormonlardan diyolar Bilmiyorum artik bu guzel gunlerin hamileligin tadini cikarmak istiyorum
Limonlu su için oda iyi geliyor fırsat buldukça ayaklarınıza sıcak su torbası koyun ben günde 1 defa da olsa Limonlu su içtim tekrarlamasın diye hala içiyorum ben de 20 haftalık hamileyim ama dedigim gibi doktorunuza danışın daha iyi olur

Ben hollandada yasiyorum burdakilerin pek bir bilgisi yok limonlu su da iciyorum , danistim istedigin herseyi yapabilirsin dediler bakalim belki gecer bebegime birsey olacak diye korkuyorum eger enfeksiyon sa diye ama oda cikmadi hayirlisi sende nedemisti doktor enfeksiyon velanmi?

Daha yeniyim kusura bakma yanlis da paylastim tekrar yaziyorum
Ben hollandada yasiyorum burdakilerin pek bir bilgisi yok limonlu su da iciyorum , danistim istedigin herseyi yapabilirsin dediler bakalim belki gecer bebegime birsey olacak diye korkuyorum eger enfeksiyon sa diye ama oda cikmadi hayirlisi sende nedemisti doktor enfeksiyon velanmi?

Bende de bazen oluyordu bir süre sonra geçer muhtemelen

Bende ilk aylarımda almanyadaydm biliyorum az cok sistemlerini canım. Ada çayı hariç içebilirsin dedi doktorum kekik çayıda sakıncalı. İdrarda yanma vardı benimde ben de enfeksiyon geçirmişim .evde atlattım ben karnıbahar kaynattım suyunu içtim ve bol su hic durmadan tuvalete gitmen lazım ki atlatasın yoksa çok zor ben orda dut bulamamıstım yoksa oda iyi demişlerdi. Allahın izniyle hicbirsey olmaz Rabbime emanetler tedirgin olma sadece atlatmaya calıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…