Aynen bende havlu peçete koyuyorum mecburen. Günlük ped falan imkansız.Aynı sorun bendede var enfeksiyon için fitil kullandım sadece kaşıntı ve döküntüm geçti. Sarı yeşil akıntım hep var. Doktorda durumun normal olduğunu söyledi herhalde doğuma kadar devam edecekgünlük ped alerji yapıyor diye havlu peçete koyuyorum ben artık her günde çamaşır değiştiriyorum.
Doktorunuz tehlike görmüyorsa sizde üzmeyin kendinizi ki bebekte üzülmesin. Banada bugün yine antibiyotik başlattı yapacak bir şey yok bebek iyi olsundaAynen bende havlu peçete koyuyorum mecburen. Günlük ped falan imkansız.cok üzülüyorum ve korkuyorum
Perinatologa gidiyorum önceden benim de erken doğum öyküm var ama enfeksiyon değil. Doktora bu durumu söylediğimde kültürde üreme yoksa ve kana karışma yoksa vajinal enfeksiyon bebeğe geçmez dedi. İçiniz rahat olsun. Bir fikir de benden haftada 2 gün sirkeli su ile taharet alın. Peçete koymayın lütfen. Hava almasını engelliyorsunz. Dar giyinmeyin. İdrardan sonra saf su ile önden arkaya temizleyin kurulayın. Çok geçmiş olsunHerkese merhaba, 28 haftalık hamileyim. sürekli olarak idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum.
Doktora gidiyorum idrar tahlılı veriyorum enfeksiyon var, kültür testi yapılıyor ÜREME YOK.
Yanma, koku vs yok. Ama sarı akıntıdan artık BIKTIM. sabahları sirkeli su içiyorum, günde 4 lt su içiyorum. Antibiyotık tedavisi gördüm asla geçmedi. Fitil kullandım geçmedi. Suya atılan toz bi ilaç içtim geçmedi. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Günde 3 kez çamasır değiştiriyorum mutlaka.
Doktorum rahim duvarımın kalın oldugunu erken doğum ya da düşük riski olmadıgını enfeksiyonun zarı inceltmediğini söyledi. Ama ne olursa olsun sarı akıntı gördüğüm an artık çıldırıyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu şekilde doğum yapan var mı? Lütfen bana bir akıl verin.
Bazılarında hıc böyle şeyler yokDoktorunuz tehlike görmüyorsa sizde üzmeyin kendinizi ki bebekte üzülmesin. Banada bugün yine antibiyotik başlattı yapacak bir şey yok bebek iyi olsunda
Size en büyük tavsıyem kağıt havlu peçete koyun o bölgenize. Akıntı geldikce yenileyin. Yoksa çamasır dayanmıyorben de çok çekiyorum akıntıdan. Yani sabah çamaşır değiştirip kahvaltıya iniyorum hooooop daha merdivende löp diye yine geldiğini hissederek güne başlıyorum. benim de şu ara iç çamasırına verdiğim paraya içim gidiyor cunku o sarı akıntı lekesi çıkmıyor(( bi de buyuk beden artık çamaşırlar. hepsini atacağım doğumdan sonra. doktoruma sordum renkten ziyade koku ve kaşıntı bizim derdimiz olsun oncelikle dedi. bende ikisi de yok. İdrar ile karışık olabildiği için de sarı oluyormuş. Yeşile kayarsa bakalım dedi. Bir kere boyle açık yeşil olur gibi oldu sabah gun içinde geçmişti. Ama mutlaka doktorun haberi olsun. içinizi ferah tutun.
Pecete bence daha zararli pamuklu beyaz atlet kumaşlarımi kesiyorum katlayıp yerleştiriyorum günlük degisiyorum ve makinede 60 yikiyorum gömlek ayarında yıkanınca dururlarken de sicak su ile duruluyor ve yumusatici bazen hic bazen cok az atıyorum...Size en büyük tavsıyem kağıt havlu peçete koyun o bölgenize. Akıntı geldikce yenileyin. Yoksa çamasır dayanmıyor
Aynı dediğin belirtiler ile birlikte ben de hamileydim. Üreme yanma VS hiç bisey yoktu sadece akıntı. Maalesef doktorum dikkat etmemi bebek hareketlerini takip etmemi söyledi. Çünkü toz ilaç fitil VS hiç geçmedi bende de. 33. Haftamda erken doğum yaptım bu yüzden. Evlerden ırak Allah seni de bebisini de korusun umarım başınıza gelmez. Bol su iç sürekli wc çık. Orayı kuru tut ve günlük pedini en geç 3 saatte bir değiştir. Çok geçmiş olsunHerkese merhaba, 28 haftalık hamileyim. sürekli olarak idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum.
Doktora gidiyorum idrar tahlılı veriyorum enfeksiyon var, kültür testi yapılıyor ÜREME YOK.
Yanma, koku vs yok. Ama sarı akıntıdan artık BIKTIM. sabahları sirkeli su içiyorum, günde 4 lt su içiyorum. Antibiyotık tedavisi gördüm asla geçmedi. Fitil kullandım geçmedi. Suya atılan toz bi ilaç içtim geçmedi. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Günde 3 kez çamasır değiştiriyorum mutlaka.
Doktorum rahim duvarımın kalın oldugunu erken doğum ya da düşük riski olmadıgını enfeksiyonun zarı inceltmediğini söyledi. Ama ne olursa olsun sarı akıntı gördüğüm an artık çıldırıyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu şekilde doğum yapan var mı? Lütfen bana bir akıl verin.
Erken dogumdan kurtulamıcam o zaman. Dun yine idrar tahlılı verdim. Enfeksiyon berbat durumda. Moral olarak bittim artık. Asla geçmiyor asla.Aynı dediğin belirtiler ile birlikte ben de hamileydim. Üreme yanma VS hiç bisey yoktu sadece akıntı. Maalesef doktorum dikkat etmemi bebek hareketlerini takip etmemi söyledi. Çünkü toz ilaç fitil VS hiç geçmedi bende de. 33. Haftamda erken doğum yaptım bu yüzden. Evlerden ırak Allah seni de bebisini de korusun umarım başınıza gelmez. Bol su iç sürekli wc çık. Orayı kuru tut ve günlük pedini en geç 3 saatte bir değiştir. Çok geçmiş olsun
Moral herseyden önemli moralinizi bozmayın canınız sıkılsın diye söylemedim bunları. Her şeye hazırlıklı olun tabii ki ama kendinizi de bırakmayın. Dediğim gibi bol su için ne kadar idrara çıkarsanız o kadar iyi. Üreme olmaması enfeksiyonun artmamasi da sizin için iyi geçmiyor ise de stabil tutmak lazım kronik demek ki sizindeErken dogumdan kurtulamıcam o zaman. Dun yine idrar tahlılı verdim. Enfeksiyon berbat durumda. Moral olarak bittim artık. Asla geçmiyor asla.