• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte gebw disywtisyeni??

Ortmenhanim94

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
271
243
303
30
Hanımlar merhaba. Ahepiniz iyisinizdir inşallah hamileliğim 7. Haftasındayız fazla kilomu veremeden hamile kaldım çok şükür ama hamileliğimde de çok kilo alırım bilinçsiz beslenirler diye şuan kilom 80 aslında ideal kilom 63 ama hamilelikte daha çok kilo alırım hem bebeğimin hem de benim sağlığım için korkuyorum. İns.dan gebw diyetisyene var aylık 2 bin lira civarı sizce başlasam mı daha uygun alanında uzman tavsiye edebileceğiniz uzman diyetisyen var mı caya siz ne yapıyorsunuz gidiyor musunuz
Sayfasını baya inceledim merve aksoyun herkes çok memnun hatta bebeğe sağlıklı bir şekilde kilo aldırıp anneyi zayıflatıyor. Sizden merve hanımla çalışan var mı

Ben kevser sare ateş ile calışmıştım. Öncesinde de gittiğim bir diyetisyendi ve onunla 20 kilo vermiştim. Hamileliğe kadar da korumuştum… işinde oldukça iyi. Ben bulantılardan asla uyamadığım için bıraktım sureci onunla götürmedim. Ama hamilelikte verdiği listeyle, normal zamanda verdiği liste kesinlikle farklı. Ona göre düzenliyor. Çok da uygun fiyatı. Tavsiye ederim

2 bin tl uygun bi fiyat ama kaç liste veriyor o önemli. Bebeğin ihtiyacı ekstra bi 250 kalori civarı o da 2. Trimester sonrası. Ben 19. Haftamda sadece 1 kilo aldım 54 kilo oldum. Bende de şeker çıktığı için çoook dikkat ediyorum. Normal yüzyüze diyetisyene başladım 2 aylık aldığım halde 3 hafta gittim bıraktım

2 bin tl uygun bi fiyat ama kaç liste veriyor o önemli. Bebeğin ihtiyacı ekstra bi 250 kalori civarı o da 2. Trimester sonrası. Ben 19. Haftamda sadece 1 kilo aldım 54 kilo oldum. Bende de şeker çıktığı için çoook dikkat ediyorum. Normal yüzyüze diyetisyene başladım 2 aylık aldığım halde 3 hafta gittim bıraktım
4 liste 2bin lira aylık
Bir bakayım buldum sayfasını şimdi iletişime geçeceğimcanım kararsız kaldım gereksiz gibi duruyor ama hem bebek hem benim içşn gerekli bişey aslında ipin ucu kaçtı kaçacak.

4 liste 2bin lira aylık

Bir bakayım buldum sayfasını şimdi iletişime geçeceğimcanım kararsız kaldım gereksiz gibi duruyor ama hem bebek hem benim içşn gerekli bişey aslında ipin ucu kaçtı kaçacak.
Bi ay bi deneyin bakalım tavsiyem vitaminlerinize dikkat edin spor yapın. Ben doktor izniyle pilates yapıyorum mesela. Bu süreci min kiloyla atlatmak en iyisi. Zaten abur cubur börek vs zararlı zararlı şeyleri bırakınca almazsınız kilo

Bi ay bi deneyin bakalım tavsiyem vitaminlerinize dikkat edin spor yapın. Ben doktor izniyle pilates yapıyorum mesela. Bu süreci min kiloyla atlatmak en iyisi. Zaten abur cubur börek vs zararlı zararlı şeyleri bırakınca almazsınız kilo
Ay çok teşekkür ederimm inşallah sizin gebelikte kullandığınız ek takviyeler var mı doktor önerecek değil mi bu arada sağlıkla büyütün yavrunuzu

Back