Hamilelikte gaz sancısı

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
40
Slm ikinci hamileligim daha çok yeni olmasına rağmen gaz sancılarim başladı ilk hamileligimde 14. Haftada başladı ve doğum yapana kadar hemen hemen her hafta serum alıp ilaç kullandım bu sancılar için başka çözüm varmi hamileyken gaz şikayeti yaşayan

Bende de var,ve bu gaz sancısı yüzünden çok korkuyorum başka bir şey mi diye.Nasıl geçecek bilmiyorum.

Bende de var,ve bu gaz sancısı yüzünden çok korkuyorum başka bir şey mi diye.Nasıl geçecek bilmiyorum.
kızlar hamile olduğunuzu anlamadan öncede gaz problemi yaşadınız mı yani hamilelik belirtisi olabilir diyorlar gaz için bende adetimi bekliyorum da ama gazım çok fazla inş hamileyimdir lütfen cvp

Gaz şikayetiyle ilgili başka bir konuya da yazmıştım. Benim de çok gaz sancım oluyordu. Hamile kalmadan öncede vardı hamilelikte epey arttı. Doktorum rezene çayı önerdi. Hazır poşet çaylardan almadım. Aktardan aldım. Çok ucuz zaten. 2 -3 hafta boyunca her gün 1 fincan demleyip içtim. İçtikten en geç yarım saat sonra gaz sancım geçmeye başladı. Bitkisel yöntem olduğu için deneyebilirsiniz. Tavsiye ettiğim bir çok arkadaşım memnun kaldı. Geçmiş olsun.

teşekkür ederim ben gazım inş hamilelik belirtisidir diye düşünüyorum sizde de öyle olmuş sanırım hamileligin ilk haftalarında başlamış benimde adetime 3 gün var heyecanla bekliyorum teşekkürler cevaplar için başka herhangi bir hamilelik belirtiniz olmuşmuyduu

Benim hamilelikten önce de gaz sıkıntım vardı. Ama haklısın, ben 5. hafta öğrendim hamile olduğumu. Öğrenmeden bir gece önce de çok şiddetli gaz sancım olmuştu. Belirti olabilir. Benim çok belirtim olamadı. Doğum kontrol hapını kullanmayı bırakınca adet olmadım. Doktorlarda 2-3 ay olmayabilirsin, ilacı bıraktığın için normal demişlerdi. Ama yine de test yapıyordum. Meğer hemen hamile kalmışım. Eğer bir bebiş istiyorsan inşallah seninki de hamilelik belirtisidir.

evet cnm çok istiyorum inş belirtidir :))

Şu aralar bende de fazlasıyla var ve karnımda ki şişlik bir türlü gitmiyor dün Dr a sordum normal olduğunu söyledi umarım bi an önce geçer :/

Ayni sikinti bende de var ya ne yesem ne icsem sanki dunyalar kadar yemisim gibi sem sert oluyor karnim agrisida cabasi o kadar da dikkat ediyorum kucuk ogunler yiyorum gaz yapici icecekler icmiyorum ama malesef bir ise yaramiyor nasil gecer bilmiyorum

Ayy bende senin gibiyim canım gazlı içecek hiç içmiyorum.. Dengeli ve sağlıklı besleniyorum. ana öğün ve ara öğünlerimi hiç aksatmıyorum. sabah hiç bişey yokken geceye kadar ne yediysem artık karnım patlıycak gibi oluyor acayip bi şişkinlik oluyor sanki 6 aylık gibi oluyor. su içsem şişiyor yani o derece..

ertesi sabah kalktığımda wc gidince rahatlıyorum karnım iniyor. aynı sorun yine gün içinde devam ediyor. bi de millet karnında baya çıkmış diyorlar halbuki o gaz ve şişkinlik. insanlara da anlatamadığım için. aaa evet büyüyor falan diyorum =)

Kizlar yesil elmadan uzak durun derim ben, beni bildiginiz davul gibi yapti.. yemedim gecti :)

Gaz sancısına en iyi çözüm günlük yürüyüş yapmak
Yürüyüş yaptığımda harika oluyorum herşey düzene giriyor ama iki gün evde otursam davul gb şişiyorum kabızlıktan bahsetmiyorum bile

merhaba arkadaşlar, ben 8 haftalık hamileyim. aşılama sebebiyle , tabi oldukça şişkinlik ve gaz yaşadım başlarda.. gitgide azaldı şimdi kendi hatalarımdan dolayı yaşıyorum arada. mesela klima bana dokunuyor, ayaklarımı üşütürsem dokunuyor , bazı yiyecek ve içecekler, uzun süre açma kalma gibi nedenleri buluyorum. zaten öncesinde de sıkıntılarım olurdu ama aldıgım bir ilaç vardı. şimdi ilaç alamıyorum, doktorum da bitki çayı önermedi. bende sıcak suya çok az limon damlatıyorum içiyorum yavaş yavaş bir çay bardağı yeterli oluyor ve ayak tabanlarıma sıcak su torbası koyuyorum .. kalp krizi geçirecek gibi olan o gaz , o baskı bir dağılıyor, bir rahatlıyorum anlatamam. pamuk gibi. tavsiye ederim ☺

Canım konu tarihi baya olmuş ama bende 13 haftalık hamileyim acayip gaz sancım var 2 haftadır geceyi sabah ediyorum ve kabime kadar ağrı acı Çekiyorum çok kötü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın evin içinde yürüyüş yapıyorum ama nafile acile gidiyorum ekg kan tahlili ver sonuç temiz diyorlar gönderiyorlar hafta sonu siyami erseğe bile gittim dayanamdım artık ağlıya ağlıya gittim ordada ekg kan tahlili temiz diyip gönderdilerse şimdi özele gidip kalpten eko çektiricem bakalım çünkü geçen yıl şubatta ablasyon anjiyo oldum damar fazlalılığım varmış doğuştan damarı yaktılar anjiyo da korkuyorum acaba kalpmi? Yoksa gaz sancısımı ? Senin ağrıların nasıldı birde serum felan takmıyorlarki canım

Merhaba, Geçmiş olsun umarım herşey yolundadır. Ağrılarınız nasıl acaba? Gaz sancısı nasıl oluyor nereye vuruyor.Bende 12 haftalık hamileyim geceleri uyanıyorum ağrıyla gaz sancısı dedi doktor ama fena bir ağrı.Sizde ağrı nereye vuruyordu

Merhaba, Geçmiş olsun umarım herşey yolundadır. Ağrılarınız nasıl acaba? Gaz sancısı nasıl oluyor nereye vuruyor.Bende 12 haftalık hamileyim geceleri uyanıyorum ağrıyla gaz sancısı dedi doktor ama fena bir ağrı.Sizde ağrı nereye vuruyordu

Direkt kasığa vuruyor geçen iş yerimde tüm gün tutmak zorunda kaldım sonra eve geldim uyudum gecenin köründe uykumdan sancıyla bağırarak uyandım. O hafta komple ishal geçirdim. İshalim bitti şimdi yine gaz başladı. 7 aylığım. Gerçekten tek sorunum gaz çok zor ama

Merhaba bende aynı durumu yaşıyorum çok fena gerçekten. Nasıl kurtulacak bundan 28. Haftadayim ve çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…