Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tabiki. Dilediğinizce yiyin. Aksine bağışıklık sisteminizi güçlendirir hastalanmanızı önler. Ben çoook yedim hamileyken hem de kabuklarıyla çatır çutur yiyodum. Hiçbişey olmadı.18 haftalık hamileyim canım çok ekşi istiyo limon çok yiyorum bebeğe zararı olur mu acaba
Teşekkür ederim valla bende yiyorum sonra çekiniyorum bebişe bişey olur mu ki diye ama duramıyorum :)Hayır tabiki. Dilediğinizce yiyin. Aksine bağışıklık sisteminizi güçlendirir hastalanmanızı önler. Ben çoook yedim hamileyken hem de kabuklarıyla çatır çutur yiyodum. Hiçbişey olmadı.
Ye gitsin. Ben poşet poşet yiyodum çok şükür bişey olmadı.Teşekkür ederim valla bende yiyorum sonra çekiniyorum bebişe bişey olur mu ki diye ama duramıyorum :)
Teşekkür ederim canım. Cinsiyeti neydi bebisininYe gitsin. Ben poşet poşet yiyodum çok şükür bişey olmadı.
Erkek:) sizin ne? Yazdıysanız ben görmemişimdir.Teşekkür ederim canım. Cinsiyeti neydi bebisinin
Erkek benimkiside :) Allah bağışlasın yavrunu :)Erkek:) sizin ne? Yazdıysanız ben görmemişimdir.
Ne güzel Allah tamamına erdirsin canım :)kızıma hamileyken aynısını yaşadım doktor a sordum. kasayla ye bisey olmaz dedi.şimdi hamileyim tekrar basladim
Amin canım .Allah sana da sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Erkek benimkiside :) Allah bağışlasın yavrunu :)
Amin canım inşallah.Amin canım .Allah sana da sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Aynen canim :) yüksek tansiyonum var ama tuzlayip tuzlayip yiyorum ay cnm çekti yine yaAy olmasin lutfen. Limon olmadan yasayamam. Benim icin hayat feslefesi![]()
Vallahi olcturmedim ama galiba yuksek tansiyon bende de var. Tuzu biraz fazla kacirdim mi nevrim dönüyor ama vazgecemiyorum. Simdi valla benim de canim cekti ama limon beni asiri üşütür. Suan da cok usudugum icin hic arttiramam bu hissiAynen canim :) yüksek tansiyonum var ama tuzlayip tuzlayip yiyorum ay cnm çekti yine ya
Hmm dikkat et cnm yüksek tansiyon gebelikte zarar. Ne kadarlık hamilesinVallahi olcturmedim ama galiba yuksek tansiyon bende de var. Tuzu biraz fazla kacirdim mi nevrim dönüyor ama vazgecemiyorum. Simdi valla benim de canim cekti ama limon beni asiri üşütür. Suan da cok usudugum icin hic arttiramam bu hissi![]()
12+3 <3Hmm dikkat et cnm yüksek tansiyon gebelikte zarar. Ne kadarlık hamilesin
Sağlıkla kucağına alirsin inşallah cnm12+3 <3