Hamilelikte eşten tiksinme

salayaaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
164
-13
16
25
Hamileliğimin ikinci ayından bu beşinci ayinâ kadar eşimden kokusundan gördüğümde bile midem bulanıyor yanıma yaklastiginda Allah canımı alsın istiyorum o evde olduğunda kendimi mutsuz huzursuz hisediyorum çok çirkin geliyorum gözüme yüzüne bakmak istemiyorum ama böyle yapmayi da istemiyorum seviyorum severek evlendim herkes bana geçici bir durum diyor ama çok ağır böyle devam etmek oda üzülüyor bende çok üzülüyorum onu gördükçe başım ağrıyor kendisi evde olmayınca ama kokusu sanki evde ben yapicam b9yle bir durum yaşayıp âtlatan varmı çok üzülüyorum hep böyle olucak diye

Geçici bi durum bence. Sizin kadar olmasada bende bu hamileliğimde uzaklaştım. Cinsellik 2 haftada 3 haftada 1 olur gibi bi şey artık. Hormonlardan dolayı. Bazısı 1. Trimester dan sonra düzeliyor bazısı doğumdan sonra

Kız Allah iyiliğini versin hormonlardan merak etme. Yani bazı insanların vücut kokusuna insna tahammül edemiyor tabi de o senin eşin bu zamana kadar olmadıysa tamamen hormonaldir.

İnşallah geçicidir ikinci trimesterdeyiz çoğu sorun geçti bu kaldı

Ben de bu durumdayım asla karı koca ilişkisi yaşamak istemiyorum öpsün temas etsin istemiyorum beraber uyumak istemiyorum böyle kavga edesim var sürekli. Bi tsrtışma yaşadık ondan sonra buz gibi oldum adama.

Hormonel bence ya benim esim gayet bakımlıdır hergün duş alır sabah akşam kıayfet değişir çok dikkat eder huyluyumdur çünkü ama ona rağmen bile kokuyor şuan geceleri sarılıp yatmak istiyor bunalıyorum yatamıyorum oram buram ağrıyor zaten. Adamlarında işi zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…