Kalp atışları 7 ile 12 haftaları arasındadoğru veriyor diye biliyorum ben doktoruma sordum 10. Haftada kalp atışını gülerek cinsiyet için mi dedi. Bende yoo dedim :)120 civarı demişti doktorumkalp atisi 140 tan az olursa erkek kismina katilmiyorum, benim bebegim erkek 4 ayli khamileyim bir kontrolde 140 bir kontrolde 168 cikti bence kalp atisi o anki duruma gore degisiyor
Dondurma bende çok yiyorumBenim canım her zaman ki gibi hep tatlı çekti özellikle dondurma
Alakasi varmi bilmiyorum ama kizlarimda idrar rengi koyuydu simdi erkek ve acik sari hepKizlar idrar rengi acik we parlak sariysa erkek diyolar ne diyosunuz bu konuda. Hamileyim merak ediyorum cokk.
Tesekur ederik cnm cevabim icin. Sabah idrarindami acik sari.Alakasi varmi bilmiyorum ama kizlarimda idrar rengi koyuydu simdi erkek ve acik sari hep
Evet canim hep rengi ayniTesekur ederik cnm cevabim icin. Sabah idrarindami acik sari.
Selamlar hayırla alın bebeğinizi inşallah birşey sormak istiyorum. Erkek bebekte beta hcg değeri bat zamanı çok yüksek çıkıyor diyorlar sizde de öyle miydiEvet canim hep rengi ayni
Aleykum selam ben cevap verim. Buna hic inanmayin. Benim kizimda bat guni 633 cikmistk beta hgc hatda doktorumda cok yuksek ikizmi acaba demisti. Sonuc kizim oldu.Selamlar hayırla alın bebeğinizi inşallah birşey sormak istiyorum. Erkek bebekte beta hcg değeri bat zamanı çok yüksek çıkıyor diyorlar sizde de öyle miydi
Valla birkaç yerde sordum merak ediyorum çünkü. Bende çocuk çok kızda var erkek te fakat oğlum tek çok sıkıntılı günler yaşıyoruz bir yıldır ve anormal bir şekilde hamile kaldım henüz kimsenin haberi yok . Oğlum iki gün önce dedi ki anne lütfen hamile ol ve benim erkek bir kardeşim olsun. E oğlum cinsiyetini ancak Allah bilir kız olursa ya dedim o zaman çok üzülürüm dedi. Böyle duyusal bir çocuktur sekiz yaşında ilk defa bunları konuştu.Bende geç yumurtlama var tüm arkadaşlar hcg değerin çok düşük diye kızın olacak kesin filan yaptılar. Bende böyle bir soruyorum işte meraktan hcg yüksek artıp kız olan veya düşük olup erkek olan var mı diye. Teşekkürler cevap verdiğin için. Öncelikle sağlıklı güzel insan olsun bu asıl dileğimiz. Gerisi Rabbimin takdiri Allah olmayana da isteyene de versinAleykum selam ben cevap verim. Buna hic inanmayin. Benim kizimda bat guni 633 cikmistk beta hgc hatda doktorumda cok yuksek ikizmi acaba demisti. Sonuc kizim oldu.